...ste gledali?...
...razočarao sam se...poslije onog gola u 5. min. mislili su da će tak ostat do kraja,al bome nije...
...ste gledali?...
...razočarao sam se...poslije onog gola u 5. min. mislili su da će tak ostat do kraja,al bome nije...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bio sam na tekmi. Bilo mi je super. Atmosfera odlicna, al rezultat nije.
Forumaš godine :)
pa dobro zašto otvaraš tu temu samo da se još iživciram :O
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
bio sam na tekmi. atmosfera odlicna,pomalo dosadna utaknica..razocarao sam se kad se lopta odbila od vratnicu..
bumo popusili u slovenije 100%!!!.....idete li u sloveniju da bodrite nase?
je je. več krečem
ma ne idem. predaleko je
dok je Barić trener nedam ni kune za kartu.
..kaj znači ono "u boj u boj za narod svoj..", kad je trener hebivetar.
Igramo staromodnu igru , to više nigdje ne prolazi.
tomo![]()
dobar je baric odnosno kvalitetan trener...velika mu je pogreska bila zato sto je olica uveo u prvom poluvremenu a rapajica u drugom..i zivcira me zato kaj nasi vecinom igraju na nabace i udarce glavom..Poslao: tomo
dok je Barić trener nedam ni kune za kartu.
..kaj znači ono "u boj u boj za narod svoj..", kad je trener hebivetar.
Igramo staromodnu igru , to više nigdje ne prolazi.
ma kaj pljujete po repki...pa da su 3xj aci od brazila nebi dali pogotka kad su svi slovenci bili u svom sesnestercu..
pa kakve veze ima šta je slo igrala bunker? pa da naši znaju zabit gol sigurno bi ga zabili bunkeru
@vjeko....???? pa to sam i mislio( za nabacivanja i duge lopte) da igraju staromodnu igru, kak može onda biti dobar trener?
trener repke prvenstveno mora biti motivator, a to Barić nije.
Njegovo nogometno znanje koristilo je prije 10 godina u Austriji.Od onda se igra modernizirala, i njegova taktika ne prolazi više nigdje!!
TOČNO!Poslao: flOorKilla
pa kakve veze ima šta je slo igrala bunker? pa da naši znaju zabit gol sigurno bi ga zabili bunkeru
žao mi je što nismo pobijedili. isto tako mi je žao onog dečka navijača koji je poginuo u povratku s tekme. mislim da je iz Splita bio, njih 3 ja mislim, stvarno žalosno.![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Da, vidio sam na vijestima i cini mi se da poginuo prije tekme!
a dobro nije ni bitno...uglavnom to me jako ražalosti, znam se i rasplakat kad tak nekaj pročitam. ja sam imala sudar takav da policajac nije mogao vjerovat da smo preživjeli. nisam ja vozila, nego moj bivši. užas, Saxo je bio sav zdrobljen.
pa bolje da je poginuo na cesti nego na stadionu...![]()
a daj floor...užasan si
kako nebi poginuo kad se naroka pivom i tekilom..evo primjera: jedan pijani tinjeder se srusio na mene i frenda tako da je skoro nastao 'domino'..
@andrea, ste vas dvoje okej? jebes auto...
Gledala, al bolje da nisam, nadam se pobjedi u Ljubljani.
jedva čekam!!!! prekosutra u pola 6 jel?
nisam baš sigurna na kaj misliš, ali ak misliš na sudar, svi 4 smo ok. ja sam bila sva krvava po faci, a to je u biti bila krv od ove cure do mene. meni je malo curila iz posjekotine pored oka. sva sreća da je imao zatamnjena stakla jer se staklo držalo na foliji....da folije nije bilo brijem da bi mi nadimak bio skarfejsPoslao: gog
@andrea, ste vas dvoje okej? jebes auto...![]()
AJMO ONTOPIC!!!!! DI STE NAVIJAČI YEBEM VAS U JAJA
slušaj citat pavlina:
Slovenci su nakon treninga vježbali izvođenje kaznenih udaraca.
"Više smo ih pucali za zabavu, jer vjerujemo kako će pitanje pobjednika biti daleko prije razriješeno," odgonetnuo je kapetan slovenske reprezentacije Miran Pavlin.
Bookmarks