skini novi Activesync pa probaj sa njim, kad ga spajaš na usb on se počinje punit , možeš ga normalno koristit i iskopčat kad god želiš neovisno o statusu baterije.
Ljudi pomozite mi. Zadnja dva dana pkusavam spojiti Vario na komp i nikako. ActiveSync trazi konekciju i nikako da nadje!
Imao tko kakav prijeddlog?
Spajam klasicno preko USB kabla?
E da, jos jedno pitanje.
Kada spojim vario sa pc preko kabla, on pocne punit bateriju. Sta moram cekati da je do kraja napuni da ga mogu iskopcati?
skini novi Activesync pa probaj sa njim, kad ga spajaš na usb on se počinje punit , možeš ga normalno koristit i iskopčat kad god želiš neovisno o statusu baterije.
Ako si ga prije normalno spajao i sinhronizirao, najprije probaj napravit soft reset, a ako ne pomogne onda napravi ovo što Sodom kaže.
Probaj ugasiti firewall.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Izvorno postao rospaya
A u p.m.
E svaka ti cast![]()
Imas cugu!
ha ha. s tim sam se i ja borio skoro tjedan dana, i onda su mi rekli za firewall i odmah je proradilo.
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
jel mi netko moze reci mozda u cemu je fora da kad u firmi spojim Vario preko kabla na pc ne mogu se spojiti na net a doma mogu.. activesync uredno radi i sinkronizira i u firmi i doma... ista verzija windowsa na pc-u i activesynca je instalirana i doma i u firmi....
ili firewall ili odi u activeSync pod file, connection settings i stavi computer ist connected: Internet
namjesteno je sve vec tako i nista.. odspojim ga sam kabla i spojim preko WIFIa i radi internet.. cim pristekam na kabl odmah ne radi...Izvorno postao pocitos
a kod kuce mi radi preko kabla...
Bookmarks