kud jos tanja??!?! zakonIzvorno postao Drug Mile
ovo mi se jako svidja, ovaj hsdpa... mmmIzvorno postao Drug Mile
nego, opet novi os?!? samo da bude stabilan....
i da, odlicno je sto su ipak stavili kamere!!!
Dakle ovako. po nekim glasinama u pripremi je predstavljanje nove E serije i to:
E61i - tanja verzija E61 s kamerom
E65 - slider sličan N80 ali sa jednom kamerom
E90 - novi communicator sa dvije kamere i GPS-om, dva ekrana, i na oba dva (unut. i vanjski) S60 UI :bunny:
Svi uređaji šibaju na Symbian 9.2 OS-u, imaju HSDPA 3.6
kud jos tanja??!?! zakonIzvorno postao Drug Mile
ovo mi se jako svidja, ovaj hsdpa... mmmIzvorno postao Drug Mile
nego, opet novi os?!? samo da bude stabilan....
i da, odlicno je sto su ipak stavili kamere!!!
Nije novi OS. Već "postoji" u E95, N75![]()
A tko bi drugi o novim modelima nego Drug Mile...![]()
![]()
Hm... po tome što si napisao mogli bi to biti jako zanimljivi modeli...
E65 mi je nekako zasad najinteresantniji... Samo kad bi još bio malo manji i tanji od N80... naravno sa boljom baterijom...
Iskreno se nadam da će staviti dobre baterije i velike displeye u te nove mobove...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Nadam se samo da će cijene nove E serije biti slične cijenama stare. A E61i će biti zvijer![]()
Testis unnus, testis nullus!
Otvorio sam novi theread za GPS tablet http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=425663#post425663, a ovdje nastavimo raspravu o novoj E seriji.
Ovo će biti sasvim dobro. Samo da je i fotke vidjeti.
Inače se u zadnje vrijeme baš mislim kupiti E61, samo što mi nedostaje fotić.
E61i će vjerojatno biti best-buy, ako ostave cijene iz stare E-serije.![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ako cijene budu normalne iako sumnjam bit ce hit.
Me happy![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
tak me zanima kak ce izgledat.... uffffff
novi comunicator mi je za sad zanimljiv....
Mislim da će cijena novoga communicatora biti minimalno 6000kn, a nadam se da će cijena E61i biti ista, ili bar samo malo veća od cijene E61 kad je izašla (4000kn u Mobisu). Vjerojatno će kamera na E61i biti max. 2mpx, bez CZ optike, autofocusa i ostalih kerefeka, al mei je to sasvim ok, i neće jako dić cijenu.
Testis unnus, testis nullus!
Ovako nekako bi trebao izgledati novi komunikator
![]()
ooooooda, oooooooddaaaaaaaa!!!
to je to, to se cekalo! svaka cast!!!
I like it!!!!
WOW...
Pa to mi liči na neki mini laptop...![]()
Samo dal će baš takav izaći u prodaju, nekako sumnjam, jer neznam kako će izvesti taj mehanizam za otvaranje, tj da displey bude tako u koso...
moglo bi to biti dosta "lomljivo"...![]()
Ali izgleda super...Samo što će za tu zvijer trebat akomulator, a ne baterija, da normalno drži...
![]()
![]()
![]()
A što bi trebalo držat taj display u zraku??.... hm, opet nepraktično i lomljivo u džepu.... treba nešto bit u jednom komadu takvo
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
FENOMENALNO izgleda, samo da nebude previelik![]()
![]()
- Red-Gsm.net -
druže,odakle je ta slika izvučena,jel djeluje na koncept nekakav ?
sa mobile review. potsao deuxani, inace nas covjek. trazi pod "rumors" nezgodno mi je smoba postat linkIzvorno postao sodom
Hehehe, a evo još malo sa iste stranice, naime Rusi su napravili E63
![]()
Joj ja volim kad je ekran ogroman.Meni osobno se sviđa.
![]()
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
ljepo si je to netko zamislio,no prema toj istoj zamisli ako bi htio igrat ovu strategiju gore trebo bi imat touchscreen, a nokija slabo stoji sa svojim razvijenim symbianom na dodir pa mislim da to možemo prekrižit, no mob su obradili odlično![]()
ta "ruska" nokia je i zamišljena kao touchscreen....
a mislim da je krajnje vrijeme da i nokia izbaci neki pravi touchscreen...
novi komunikator bi ga mogao imati...![]()
Mislim da bi to mogo biti novi komunikator (E90)...
Ovako izgleda ko da ima touchscreen, ali se vidi da je gornji dio (ekran) malo odvojen od donjeg (ima malo lufta), pa bi si mogo zamislit da ga naprave kao MDA... tj da ispod ima QWERTY tipkovnicu...![]()
Nisam baš optimist glede TS kad je Nokia u pitanju. Nokia je razvila S60 UI i uložila ogromnu lovu u njegov daljnji razvoj. Čak su i novi web browser (mini map) razvili ne bi li olakšali surfanje sa samo tipkama. TS platforme na symbianu (UIQ, S90) se nisu baš proslavile i čisto sumnjam da će se ići na treći pokušaj. Windows moblie PPC je dovoljno dobar i popularan da bi se oni išli petljati u tu sferu IMHO.
Jedino možda ako nastave s linuxom, kao sa 770, ali to je zanemariv segment tržišta
još malo glasina od tipa koji je navodno imao e90 u rukama... (moš mislit, al ok, recimo da vjerujemo)
- S60 3rd Edition FP1
- HSDPA
- Large screen & QWERTY keyboard
- 3 mpx cam with AF & Flash
- Unique hinge mechanism folding
etc.
Bookmarks