Meni se isto tako nekad zna dogoditi, kad mi tako tođe samo iskopčam komp iz struje i ponovo upalim ga i radi
Ok...Namucio sam se da instaliram sp2....I na kraju je uspjelo.....Instalacija je bila zavrsena,i sve sto sam trebao napraviti je stisnuti finish i restartati komp...Kada sam i to napravio komp je poceo sa boot-om i stigao do dijela kada pise ono Windows xp professional i na tom dijelu ostane...Cijelo vrijeme izgleda kao da je loading,ali se uopce ne mice od te slike....Uspio sam ga pokrenuti u safe modu,ali ne znam sto bih trebao napraviti da mogu normalno boot-ati windowse...please,pomoc hitno!!!
When we are good,they never remember...
When we are bad,they never forget...
Meni se isto tako nekad zna dogoditi, kad mi tako tođe samo iskopčam komp iz struje i ponovo upalim ga i radi
pošto se nešto nije dobro poslagalo, tj. instaliralo, napravi system restore, pa probaj ponovo.
javlja li ti kakvu hardversku grešku ili bilo što,pošto se može dići u Safe Modeu? Možda ti je SP2 zaje*o kakav driver. Ja sam isto imao slučaj s ventilatorom na laptopu,koji je nakon instalacije SP2 konstantno radio punom brzinom. Jednostavno maknuo SP2 i riješen problem![]()
Bookmarks