stavi sve te fileove u jedan folder, pokreni prvi i svi ce ti se automatski otpakirati jel su samo rascjepkani
Downloado sam program od 700mb sa rapidsharea. ali je on bio rastavljen na 12 dijelova tako da sam svaki dio morao posebno skidat. kad sam skinuo svaki sam dio stavio u jedan folder!
pitanje: Kako da instaliram program???
ps-dijelovi su bili u Winrar.
stavi sve te fileove u jedan folder, pokreni prvi i svi ce ti se automatski otpakirati jel su samo rascjepkani
iPhone 5s 16 GB
razumijem to i probao sam, ali ne mogu naci nikakav exe file? niti bilo sto za instalaciju.
nema veze. Kad sve stavis u jedan folder, otvori prvi file. Kad ga otvoris otvorit ce ti se WinRar (ako ti je instaliran). Kad se otvori ides na Extract, izaberes mjesto i to ti je toIzvorno postao Lover
iPhone 5s 16 GB
Ne radi! Kad sam extrackao nastao je image file od 900mb! wtf?
Zadnji uredio Lover : 11-11-2006 u 12:34
OKglavno da radi
![]()
iPhone 5s 16 GB
Jebga! Ne radi kad sam extrackao nastao je Image file od 900mb! Kako to?
Daj pogledaj koja je ekstenzija tom Image file-u. Često se u tim rarovima nalazi image CD-a ili DVD-a u ISO formatu kojeg treba zapržiti Nerom ili nekim drugim softom za prženje CDa/DVDa pa tek nakon toga dobiješ CD na kojem vidiš kompletan sadržaj tog CDa/DVDa.
da, sad taj image file sprzi u neri ili alcoholuIzvorno postao Lover
iPhone 5s 16 GB
ekstenzija DVD-a je! idem kod prijatelja sprzit na DVD jer ja neam DVD burning ROM! pa vam javim da li je uspijela instalacija i da li radi!
thanke you
Sve dijelove markiraj, desni klik na bilo koji part (dio) i extract files, naravnoIzvorno postao Lover
moras imati win-rar ili win-zip instaliran.
Posjetite NOVI forum o mobilnim telefonima i racunarima
KLIKNI!
Skini Deamon tools i nemoras przit na CD!Izvorno postao Lover
![]()
Bookmarks