pa nije moguce da ste svi prikljuceni na GPRS a niko ne zna ili vam se mozda ne da pisat!
Interesuje me sve o GPRS-u?Ja sam iz RS a ovdje je to tek prije koji mjesec proradilo i volio bih da ga iskoristim dok je besplatno?Interesuje me sta sve treba uraditi od podesavanja ne telefonu i na kompu da bi sve fino radilo?Zvao sam call centar i oni me pitaju Koji mi je telefon je kazem 7210 i oni kao tamo nesto podese,treba mi kabal za spajanje sa racunarom zna li ko kakav?i sta mi treba od Softwera? hvala
pa nije moguce da ste svi prikljuceni na GPRS a niko ne zna ili vam se mozda ne da pisat!
pa i nije baš da smo i mi u hrvatskoj GPRS korisnici... malo je ipak to skup sport za zajebanciju, jedino ako netko poslovno ima potrenu koristiti za email i slično...
općenito ti treba neka veza s računalom da bi ti telefon koristio kao modem. na taj način možeš surfati s kompa koristeći GPRS vezu. brzina ti je ovisno o broju slotova koje ti operater dodijeli i koliko ti telefon podržava - danas tipično brzine 56K modema. detaljnije oko softvera ti ne znam, ne koristim niti nokije niti GPRS, ali moglo bi biti na nokijinim stranicama nešto o povezivanju.. možda sa XP windozama i ne treba ništa posebno osim konfiguriranje telefona kao modema, jednom kad spojiš komp i računalo....
ako netko zna detalje za njoku + GPRS + komp, neka javi
jsp_m ???
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Sa Siemensima je situacija sljedeća "zvekneš" kabel u mob i komp te instaliraš mob kao modem; odabreeš način spajanja preko moba te u mobu aktiviraš GPRS (naravno moraš imati dodjeljenu uslugu istog i ispravno postavljene parametre - obratiti pažnju na APN) te uz malo živciranja i uspostaviti vezu (u biti večina operatera ti koristi 3+1 broj kanala pa baš i nema rijeći o brzinama klasičnih 56k modema)...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Bookmarks