Isto se i meni desilo neki dan, do čega je ne znam, s obzirom da i nemam nesto previse iskustva s njom, jedino što sam znao napravit bilo je očistit registry, pomoglo je. Vjerujem da ima i boljih rješenja.Izvorno postao REDS
Pozz svima
e ovako imam mot mpx200,wm05, i jucer je se dok sam se vracao kuci ugasila , zato sto se baterija ispraznila skroz..cim sam dosao kuci stavio sam je da se puni i navecer pokusam da je upalim i nece....izvadim bateriju na jedno satak i opet vratim , ovaj put se upali i samo stoji na onoj prvoj slici ( nekakva drveca...), i evo nakon sto je prosla cijela noc..opet je isti problem..
Jel zna mozda netko do cega bi ovo bilo ? ja stvarno nemam pojma....
Fun, anyone ?
Isto se i meni desilo neki dan, do čega je ne znam, s obzirom da i nemam nesto previse iskustva s njom, jedino što sam znao napravit bilo je očistit registry, pomoglo je. Vjerujem da ima i boljih rješenja.Izvorno postao REDS
I meni se desilo, meni puko film pa sam odma flashnuo mob, vratio wm2003 umjesto 2005 i sve super, radi brze i stabilnije jedino nisu estetski tak lijepi windowsi. Necu se vracat na 2005...
E da, i na wm03 mi se tak ispraznila do kraja ali sam upalio bez ikakvih problema a na wm05 mi se desilo isto sto i tebi, bila je slika onog drveca desetak sekundi i onda se mob gasio...
e meni se pojavi to drvece i nikako se ne mice, ja cak nemogu ni upaliti mob![]()
Fun, anyone ?
To je i meni bilo, ja sam stavio wm03 i sve super. Neznam dal ima bolje rjesenje... Ja ostajem na wm03 jer mi je mob brzi i nemam problema s m-payom koji na wm05 nije radio.
Bookmarks