Je li to možda MDA Compact III?
![]()
Identičan kao HTC Artemis, odnosno HTC P3300 - ali bez WiFija.
I moram priznati da mi taj potez izostavljana WiFija T-mobilea nije jasan.
Imam jedno pitanje: Sto to t-mobile tocno prodaje? Nije ni s200 zbog nedostatka wifi, 1.3mpix kamere i nekih drugih stari, a nije ni S100/110 zato jer ima ti omap850 procesor?.
Je li to možda MDA Compact III?
![]()
Identičan kao HTC Artemis, odnosno HTC P3300 - ali bez WiFija.
I moram priznati da mi taj potez izostavljana WiFija T-mobilea nije jasan.
MDA Compact IV
Koliko je sigurno da MDA C III nema WI-FI?Izvorno postao mach1
T-mobile je poznat po unosu krivih specifikacija.
U "orginalu" taj uredaj ima WI-FI:
http://htc.com.hr/html/proizvodi/htcP3300.html
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Zadnji uredio mach1 : 31-10-2006 u 11:31
MDA Compact IV
Ja sam mislio na compact 2, ali i ova stvar je zanimljiva. Izgleda da t-mobile pokusava izostaviti pojedine mogucnosti tih uređaja.
Operatori ne vole WiFi...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
A MDA Vario ima wifi !?
Naravno da ima, no svejedno ne vole WiFi. Npr. Palm Treo se uglavnom prodaje prko operatora i jos uvijek nema WiFi. Razlog je jednostavan, operatori ne vole da netko koristi Wifi umjesto njihove GSM/data veze.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Da, jasna stvar.. al me cudi kak i wizarda onda nisu osakatili..
Pa jednostavno nije valjda bilo takvih modela bez wlan-a...na svu sreću.Izvorno postao Shamanix
Što te tu čudi.
Sada mogu birati pa eto što nam daju...
Ne bih ja to uzeo, dobar je meni Vario.
Skypeu treba bar 400 MHz da se pokrene![]()
Vjerojatno nije u tome fora, nego su svi wifi uredaji kod T-Mobilea prilicno skupi tako da su velike sanse da ce kupac uzeti neku od skupljih tarifa kako bi ga dobio jeftinije. Tako da im taj wifi ne stvara neke probleme.
A kod Artimesa? Stvarno ne znam... Mozda je battery life koma pa su izbacili wifi?
www.gadgethive.com
Update:
U Njemackoj ce se MDA Compact III prodavati bez WiFi-a, a u Austriji sa:
https://shop.t-mobile.at/phone_detai...&phoneId=42658
www.gadgethive.com
Bookmarks