Evo da odmah komentiram kako je Miško promjenio avatar s 'miška' na 'mačka'!Speedy Gonzales na Silvestera...
![]()
Evo primjetio sam da kad god netko promjeni avatar naravno padaju komentari koji su često porazbacani po različitim temama, ovisno o tome koju je temu tko išao pregledavati i onda u njoj skužio nečiji novi avatar pa ga komentirao... često ti komentari i odvedu raspravu off topic pa zato i otvaram ovu temu koja će nam služiti za komentare novih avatara i sve oko toga. Također bi bilo poželjno da se tu postaju i linkovi za stranice na kojima se mogu naći dobri avatari ako netko zna za takve stranice.
Zalijepit ću temu tako da je ne morate tražiti kad tema potone a netko friško promjeni avatar i zasluži komentar ili odluči sam promjeniti avatar pa da su mu linkovi na stranice s avatarima odmah pri ruci.![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Evo da odmah komentiram kako je Miško promjenio avatar s 'miška' na 'mačka'!Speedy Gonzales na Silvestera...
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
It's nice to be important, but it's more important to be nice
i komentari avatara
Kaj fali mom avataru?
Avatari su super stvar, žao mi je jedino što ne mogu staviti neku svoju sličicu nego sam, kao rookie, ograničen na, mora se reći, prilično veliki izbor defaultnih. Ili nisam?
@target....ništa ne fali.....konfekcija
evo i ja sam stavio novi da vas cujem kakav je?
Ako si gladan pojedi nesto
@Nimda, baš si nas počastio, svaka čast.
Nimda![]()
I ja bi drugi avatar, ali nemogu stavit niš izvana... a ima tak dobrih...
pa ljudi svima nam je tako bilo, kada dodjete do 500 postova moci cete!
U biti mene ubija ograničenje (ali o tom je več bilo rječi) ne veličine nego kilobajtaže (ak me razumijete) ali trudim se...
...miško evulirao u krupnijeg proždrljivca...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Yes, Miško je DNK digivoluirao!![]()
500 postova... ok, za godinu dana ćete vidjet kod mene novi avatar...
kod mene ce biti uskoro![]()
Forumaš godine :)
Šljaka promijenio ruho, moram priznati da mu je prošli avatar bio upečatljiviji.
Yes... ali nisam baš kužil kaj je predstavljal taj avatar.. neki cvijet ili nešto slično?
Meni se i vikijev bivši avatar više sviđao od sadašnjeg.![]()
najbolji je bio vikijev prvi!
ali onaj moj sa sisama mi je bio isto jeben
whitebojev alfa je boo odlican
dmijev onaj ko iz dosa isto
ma moj kad nakupim postova ce biti maajka
Poslao: whiteboy
Yes... ali nisam baš kužil kaj je predstavljal taj avatar.. neki cvijet ili nešto slično?
hvala hvala!
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Običan zvončić, snimam s makroprstenima jednoč davno kad nije bilo digitalne fotografije. Ovaj novi našal sam jutros, ali je orginal veći pa se u smanjivanju izgubila oštrina.Poslao: whiteboy
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Dobro ajde vratit ću stari avatar![]()
ma vrati onaj prvi
a koji mu je bio prvi? Ja mislim da ja tada jos ni nisam bio na forumu
Ma imao sam ti ja i svoj vlastiti thread, a zvao se tko je viki2win. I je li ta faca na slici zaista viki2winajde stavit ću ga nazad kad navaljujete!
![]()
![]()
![]()
Bookmarks