da probudimo malo temu, jel netko nasao neki online stream??
Evo pitanje koje mnoge zanima. Hoće li biti online streamova za nas koji nemamo MAXtv?
Ako netko nađe neka posta ode link.
Za sad znam da ako samo Arenasport bude snimala, to znači da bi je mogli uploadat neki koji imaju maxtv preko programa (mislim da VCL može), ali ako imaš maxtv imaš i maxadsl kojem je upload prespor da bi to bilo kako treba.
To Schumiii!!!
da probudimo malo temu, jel netko nasao neki online stream??
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Ovdje bi trebali prenosit: http://livehnl.blogspot.com/
Za vas koji neznate, obzirom da redovito gledam live stream sports, bilo bi dobro da sto manje "ulazite i izlazite" sa stream-a, jer to svima rusi prijenos... Dakle, osim ako se smrzne, nemojte nista dirati tijekom prijenosa (osim ledene pive ili nesto drugo ako to nije daljinski, tipkovnica ili mis)...
Hvala streamerima koji su nam omogucili gledanje prijenosa. You guys ROCK!
PS, u buduce bi bilo mozda dobro da ako ima vise od je3dnog streamera da pokusate zajedno koordinirati da onaj sa jacom vezom da bolju rezoluciju i da se spajaju oni s brzom vezom, te drugi sa losom rezolucijom za one koji imaju onaj naj sporiji Internet... Just a thought... It works great with NHL hockey...
Bookmarks