Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 5 od 5

Hybrid View

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    D780
    Operater
    T-mobile
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

prijelaz sa T-mobile na Tele2 uz zadrzavanje broja

zanima me raspolazem li tocnim informacijama, naime cuo sam kad mi istece ugovor na pretplatu kod T-mobile-a, onda moram kod njih zatrazit raskid ugovora, i onda kod Tele2 trazit novi ugovor uz postojeci broj....
    mogu li kod T-mobile-a raskinuti ugovor prije vrimena, jer sam novi ugovor na godinu dana potpisao prije 2 mjeseca....
    ....i kad se prebacim na Tele2, dali se nakon par mjeseci mogu opet vratit na t-mobile?

Hvala

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Motorola V3i
    Operater
    Vip
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koliko ja znam možeš bez problema. Nravno moraš T-Mobileu platiti pretplate za preostalih 10 mj. dakle ako si na tarifi 60 to ti je 60 puta 10 = 600 kn, ako si ne večoj tarifi i iz nekog razloga želiš hitno na tele 2 možeš si spustiti tarifu na 60 i na tu foru platiti manje. Ukoliko se odlučiš čekati mislim da moraš malo prije nego što ti isteke pretplata zatražiti radkid ugovora, jer pretplata ti se nastavlja automatski u iduću mjesec (naravno bez obveznog ugovotnog trajanja).

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    D780
    Operater
    T-mobile
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao supercom
    Koliko ja znam možeš bez problema. Nravno moraš T-Mobileu platiti pretplate za preostalih 10 mj. dakle ako si na tarifi 60 to ti je 60 puta 10 = 600 kn, ako si ne večoj tarifi i iz nekog razloga želiš hitno na tele 2 možeš si spustiti tarifu na 60 i na tu foru platiti manje. Ukoliko se odlučiš čekati mislim da moraš malo prije nego što ti isteke pretplata zatražiti radkid ugovora, jer pretplata ti se nastavlja automatski u iduću mjesec (naravno bez obveznog ugovotnog trajanja).
    da,ocekivao sam ovakav odgovor, a jos me zanima radeli kakve probleme ako se opet sa Tele2 hocu vratit na T-kom

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Motorola V3i
    Operater
    Vip
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koliko znm obično imaš neko minimalmo ugovoro trajanje od 3 mj. Za T-Mobile i Tele ti ne mogu reći 100%, ali znam kada odeđ na VIP "bez" obveznog ugovornog trajanja, imaš ipak ugovorna trajanje od 3 mj. Vjerujem da su se i T-Mobile i Tele zaštitili na taj ili sličan način.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao kita33
    da,ocekivao sam ovakav odgovor, a jos me zanima radeli kakve probleme ako se opet sa Tele2 hocu vratit na T-kom
    HAT je propisao da moraš na nekoj mreži ostati minimalno 6 mjeseci.

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove