istu stvar imaš u t-mobile za tu cifru...da vjerovatno je brandirani...i ima vodafon soft
Bok svima
Baš sam vidio Nokiu N70 u vip-u po 2490 kn. Zanima me je li brandiran sa onim njihovim groznim vodafoneovim softom? Jel se uopće isplati uzimat ga,pošto je na tržištu već godinu dana? Mislim,stariji Symbian i to sve...
P.S. Kad sam vidio OfficeSuite,Smartmovie i Gmail na frendovom 6680,zaljubio sam se u Symbian
istu stvar imaš u t-mobile za tu cifru...da vjerovatno je brandirani...i ima vodafon soft
ne želim vodafone... fuj. jel se može to sredit u mobisu,da stave tvornički? ne smeta mi ako je kodiran na vip,samo da nema vodafone live!ikonice u meniju i to...
Imam ti ja jednu N70 za 1 800,00 kn sa Vodafonevim menijem, to riješiš za 100,00 kn sa novim SW-om!![]()
hvala kiki još ću malo razmislit![]()
ej u HGspotu daju N90 za nešto manje od 3000 kuna![]()
![]()
ne znam... ekran predivan,kamera predobra...
ali baterija slabija od one u npr. 6680,veličina kutije Waltera 100's...
barem nemam male ruke![]()
Nemaš ih više nažalost u Vip-u, i kako kažu - neće ih više niti dobivati! Koliko ja znam, nisu bile ni brandirane niti zaključane...
znam,danas i meni to kažu,al molim Boga da netko od vip partnera ima još kojeg na lageru... hoću N70!![]()
Zasto "ako ima u VIP-u" kad ih za 2400 ima i u T-centrima, kao sto je i "smogovac" naveo ?
ONE X & Sensation & Desire by HTC
zato kaj su one u T-Mobileu brandirane i kodirane na T-Mobile,što meni kao vipme korisniku koji mrzi bilo kakav branding na mobu ne dolazi u obzir. Znam da se branding može softverski maknut,čitam po forumima i da je Dejan pustio box za BB5 u opticaj (vjerojatno ih već ima u ZG) al mi onda ostaje logo T-Mobile na onoj lijepoj metaliziranoj maski naprijedneće ići. dolazim u iskušenje da ga uzmem na crnjaka pa kud puklo da puklo. a zašto nema N71 po oglasnicima?ipak je Symbian 9.1 i još i ne izgleda tak strašno
Moja topla preporuka ti je Nokia E50... malo si ju pogledaj na netu! Uzeo sam ga i prezadovoljan sam s njim...
Bookmarks