ok,dragi moji...
recite vi meni.tražim mobitel.kvalitetan mobitel.dakle ne neki koji će se raspast nakon kraćeg vremenskog razdoblja.
nije ni da se baš razbacujem novcem,ali negdje oko 700kn bi dao.
siemense sam imao,jeftini su,pozitivno kod njih je što se daju povezat sa svim i svačim,ali ipak djeluju nedovršeno i jeftino.
samsung je kvalitetno napravljen,ali je ubitačan za povezivanje sa drugim uređajima,i sa kompom naročito.
sony ericsson nije toliko loš,ali svima nakon nekog vremena počinje štekati joystick. plus mu je što se da povezati sa svime i svačim,i dosta stvari podržava.
nokia mi djeluje nekako bljutavo i blijedo u zadnjih par godina,nisam još ima u rukama nokiu koja bi me oduševial još od pojave 6230 (ne i,obične),ali i to je već viđeno.
motorola?pa nekako bih rekao da,dosta kvalitetna izrada i to..ali onda se pojavila v3 koja se raspada,L6 koja je nedovršena igračka i L2 koja je apsolutni low entry model.a i to s motorolama je lutrija-frend i ja smo u isto vrijeme kupili e550;njegova se nakon godinu i pol doslovno raspala,dok je moja još u mint stanju i ne šteka ni u čemu.a obje kupljene u t mobileu.
da priču sa flat kablovima ne spominjem-grozim se svakog preklopnog\kliznog modela baš zato.jel oni nisu predviđeni da traju dulje od pola godine?
a i software je u zadnje vrijeme malo jači na mobovima-stalno ih se treba upgradeat,blokiraju,ne očitavaju razne stvari i to...
ja samo želim kvalitetan mob,sa ne previše funkcija,koji će normalno izgledati (a ne kao da je iz prošlog stoljeća)i koji će biti pouzdan (makar godinu dana).ako tražim previše,oprostite!

Odgovori uz citat
Bookmarks