jel imaš adobe reader?
S neta u posljednje vrijeme kad hoću otvoriti dokument u .pdf formatu, laptop mi se zamrzne. Jedino što mogu je ili skroz resetirati lap, ili na donjoj traci (kad se umjesto one ruke pojavi strjelica) mogu izići iz trenutnog programa.
To mi se nije događalo prije.
Što mislite, što mu je?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
jel imaš adobe reader?
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Imam. Otvori početnu stranicu i smrzne se onda. Ni naprijed ni nazad...
U Mobisu!
Probaj ga reinstalirati. Prvo deinstaliraj stari, instaliraj novi, resetiraj komp. Pa da vidimo sta ce biti
Vidi u Ad/Remove da nisi instalirao dva Aobe Readera, (stariji i noviji) pa čak i tri možda jer sam imao prilike vidjeti i to, pa obično dolazi do sukoba kad se želi nešto otvoriti. Tipujem da je to problem.?
Deinstaliraj Adobe PDF i skini Foxit PDF reader pa probaj s njim.I očisti registry s programom kao što je Registry Mechanic.
samo jedno pitanje.... imaš li adobe reader ili adobe pro? i dal si kojim slučajem instalirao adobe speed up? on zna blokirat.
Pitanje 1: Koji preglednik koristis? Firefox ili IE?
Pitanje 2: Koja verzija Adobe Acrobata? jel 7-mica s zadnjim updateima?
Zna se desiti ak imas stari reader, a pdf document je spremljen za novije verzije da se zbesavi...
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Koristim Firefox 6.0.
Traži mi update, i kad kliknem, on otvori čitav popis, pazi tu glupost, čitav popis kao što hoću updateati...
Za ovaj jedan update mi je tražio 45min pa sam ga otpilio. Nasumce sam kliknuo na update-nešto.
Mislim, ako već hoće update, koji q ja moram znati što on hoće...![]()
U Mobisu!
Mislis, koristis Adobe Acrobat 6.0, jerbo FireFox 6.0 ne posotji!!!!!Izvorno postao Moby
Dakle, odi na sluzebene stranice Adobea i skini si Adobe Acrobat 7.0, odnosno zadnju verziju koju imaju, ili kupi Bug i od tam si instaliraj s njihovog DVDa.
To bi trebalo rijesiti probleme oko smrzavanja...
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Bookmarks