Sve sto si skinuo sa dotsisa(7 foldera:licences,private,raster,resource,sys,tomto m i voices)stavis na Mini-SD kartu a nju u mobilni i instalacija ce sama krenuti.
Skinuo sam sa dotsisa najnoviju verziju tom-toma v6.01.S60v3.SymbianOS9.1, instalirao je i pokušao porenuti, mađutim nikako mi to ne uspijeva. Projavi se samo naslovni "skin" gdje piše tomtom i nacrtani globus se vrti. Pokušao sam čekati, ali niti nakon dužeg vremena ništa se nije dogodilo.
Može li mi tko pojasniti, pomoći kako da ispravno instaliram navedeni program.
Unaprijed zahvaljujem!
Bećar
Sve sto si skinuo sa dotsisa(7 foldera:licences,private,raster,resource,sys,tomto m i voices)stavis na Mini-SD kartu a nju u mobilni i instalacija ce sama krenuti.
možda si ispravno instalirao ali te muči gps-modul? Bubam napamet al mi se čini da bi moralo imat veze sa modulom.Po nekoj logici![]()
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
tom tom se nemora koristiti kao navigator
moze i kao preglednik mape
kad te pita da upalis plavi zub kazes ne i on se onda kjoristi kao preglednik
znaci gps modul mozemo iskljuciti
moj savjet ti je procitaj upute i slijedi ih korak po korak
sve stavi na svoje mjesto, nemoj bit jedan od onih advanced power usera koji sve rade bez manuala i sloze cca 10x sporije od nas n00bova koji koristimo manuale i spojimo sve za 10 min
HVALA na potpori, nadam se da ću sada uspješno sve instalirati. Obzirom da mi je sada malo gužva s vremenom, tome ću se posvetiti slijedeći tjedan, pa ćemo se čuti. bokIzvorno postao kiza011
Bećar
Bookmarks