imam par slika koje nijedna nisu jednake veličine mene zanima kako ću ih staviti na jedan papir koliko može da ne printam za svakusliku na poseban papir
imam par slika koje nijedna nisu jednake veličine mene zanima kako ću ih staviti na jedan papir koliko može da ne printam za svakusliku na poseban papir
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
ja tako ako imam slike neke, stavim u Word i samo isprintam
iPhone 5s 16 GB
možeš u wordu a možeš i označit slike i onda print pa ti ih ubaci kompjuterski na jednu stranu zavisi koji printer imaš znam da hp i lexmark imaju svoje vlastite programe za printat pa tamo možeš namjestit oćeš jednu sliku preko cijele strane ili češ više manjih,imaš svakakvih varijanti
samo premsjestiš slike i onda print meni je radilo svejeno hvalaIzvorno postao M A R I N
![]()
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Izvorno postao M A R I N
ima i canon...
a jel mogu ti programi raditi i sa drugim printerima ili iskljucivo sa onim za koje su namjenjeni?
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
PS> otvori sve slike>file new (A4)>klik na sliku 1...>ctrl+a,ctrl+c>klik na new A4>ctrl+v...ponovi s ostalima i razmjesti ih. print with preview....print
Uf, kak vam se da s tim zezat... Probajte ACD FotoSlate.![]()
Koji printer?Izvorno postao sipe
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks