mobitel siemens s25 mi se ne zeli upaliti , mislim da je stvar u bateriji
kako da to provjerim posto nemam 2 baterije ili jos bolje ima li tko takvu bateriju
mobitel siemens s25 mi se ne zeli upaliti , mislim da je stvar u bateriji
kako da to provjerim posto nemam 2 baterije ili jos bolje ima li tko takvu bateriju
Izmjeri struju na bateriji s unimerom pa ćeš znati jel problem u njoj...
pise o.o ali nemogu ju ni pobuditi
jesi probao deep charging?
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
Probaj sa nekim adapterom za struju "probudit" bateriju.Stavi ga na 5V i spoji + na + i - na - i drži 50 sekundi pa onda stavi bateriju na fon i spoji punjač.Trebalo bi krenut jer meni ta metoda radi na dosta telefona.
ma probao sam to sa adapterom i nista
a kako ovo deep charging roam jel mozes pojasniti
ako nista ne pomaze.zamotaj bateriju u alu-foliju,stavi u plasticnu vrecicu,pa u neku plasticnu kutiju(s pokloppcem) pa u zamrzivac,jedno 6-12 sati.nakon toga stavi ju da se puni.(procitao u jednom njemackom forumu9Izvorno postao Bero
zvuci zbilja bezveze ,znam,i meni je isto tak zvucalo.al meni je uspjelo.bas danas sam uspio probudit bateriju od svog starog Philips savvy-a.(4-5 godina nisam koristio mobitel,baterija u njemu bila cijelo vrijeme´)a zbilja sam sve pokusao,3 dana sam pokusavao punit bateriju i nista,onda sam pokusao sokirat bateriju pomocu 9V baterije,pa pomocu neakvog starog 9V adaptera i nista.onda sam procitao ovo sa zamrzivacem,i mislio,sta onda,nemrem nis izgubit,baterija nemere vise riknut neg sto je.i zbilja radi.zbog cega i zasto?neam pojma.
P.S. kod mene je Ni-Mh baterija,da li ovo funkcionira kod drugih baterija,tipa Li-Ion ili Li-Polymer,zbilja nemam blage veze.
Zadnji uredio Sljaka : 22-10-2006 u 09:26 Razlog: rečenicu treba dovršiti ;)
Bookmarks