neznam za signal, moj na t-lopovima je potpuno normalan...ja ju imam, glanc novu, pregaženu odmah sa zadnjim softom i radi savršeno (da ne ureknem)...stvarno neznam na šta bi posebno trebao obratiti pažnju...
poz
Sutra cu vjerojatno uzet rabljenu v3x pa me zanima jel treba na nesto posebno pripazit, jel ima nesto sto se obicno kvari? Vidio sam tu na forumu da je par ljudi imalo problema sa signalom, jel to cest kvar? I sta je na kraju s onim da se povlaci s trzista zbog greske u softu?
neznam za signal, moj na t-lopovima je potpuno normalan...ja ju imam, glanc novu, pregaženu odmah sa zadnjim softom i radi savršeno (da ne ureknem)...stvarno neznam na šta bi posebno trebao obratiti pažnju...
poz
um caruje dundo maroje!
dal je preklop dobar, zvucnik(i jedan i drugi), mikrofon...
I jel si je uzeo?? BTW-koliko si dao za nju(ako si je uzeo)?Izvorno postao BM0021
Sad sam tek vidio postove, sori.
Nisam ju uzeo na kraju, mob je oglasen kao uscuvan pa je onda prvo receno da je malo izgreban pa onda da je dosta izgreban pa mi se nije ni dalo ic gledat jer sam na to osjetljiv. Trebao sam uzet u jednoj kombinaciji pod racun 1100-1200kn otprilike...
Bookmarks