Dakle dobio maxdsl (modem, spliter i sve uz to nešto prije kraja 9 mj.
Aktivirao (prvi put spojio preko dsl-a) se 01.10 2006.
Jel imam još 11 mj flat, malo me trta da ne skinem 30GB pa da mi dođe račun a nemam pravo na 11 mj flat!![]()
Dakle dobio maxdsl (modem, spliter i sve uz to nešto prije kraja 9 mj.
Aktivirao (prvi put spojio preko dsl-a) se 01.10 2006.
Jel imam još 11 mj flat, malo me trta da ne skinem 30GB pa da mi dođe račun a nemam pravo na 11 mj flat!![]()
Zadnji uredio alex1 : 01-11-2006 u 11:46
ako imas flat 2 mjeseca onda mozes bez brige skidat kolko oces do zadnje sekunde 31. prosinca.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Čekaj malo... Ako se prvi puta spojio 1. 10., onda kako može imati flat rate do kraja godine?
Izvorno postao frish-KI
![]()
tek sad pijem kavu
do kraja 11. mjeseca lol
Nadaj se da je Alex vidio ovo zadnje...Izvorno postao flOorKilla
![]()
pa provjeri si na https://user.t-com.hr/ i vidis jel imas flat ili nemas
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Vidio sam i prvo i zadnje.Izvorno postao frish-KI
![]()
ista stvar kod cure, pa je zvala da pita i rekli su da moze jos ovaj mjesec skidat kolko hoce. 12. mj. je normalno, paketic
Imam jedno pitanje u vezi promjene paketa.
Ja sam sada otisao na njihove stranice, promijenio paket online u flat(sa 5Gb u flat), i pise mi da mi je flat aktivan, ali starom to nije dalo mira, i zove on SZK i pita tamo dal se jos sta mora, i ciko njemu kaze da on treba doc tamo potpisati promjenu paketa...
Jel to istina jer sam vec na 10 Gb....???
MOLIM??netreba nista doc potpisat. samo promjenis paket tako kao sto jesi. boze...btw. ako te sta tjesi, ja sam prosli mjesec napravio 160gb prometa pa kad dodje racun.. ja ga prvi otvaramIzvorno postao prof.Immortalis
![]()
sutra stari ide u t centar, pa cemo vidjet..Izvorno postao flOorKilla
Al ne kuzimtko tu sad koga ****???
evo stari bio u t centru, i kazu da moras potpisati novi ugovor sa njima da bi mogao imati novi paket..
Zamolio bih nekog, da on nazove i pita u vezi promjeni paketa.. ili ako je u blizini nekog t centra da pita tamo, jer stvarno![]()
![]()
molim?? jel ti nas zaeb**** ?u biti i ne cudi me da su mu to rekli, jer nitko nista nezna. u tim centrima su zaposleni izricito nestrucni ljudi.
pa da kad si promjenio paketIzvorno postao prof.Immortalis
![]()
Bookmarks