Evo, agentica mi je rekla da će me nazvat čim dobiju novi software...prema njenim riječima do kraja ovog mjeseca.![]()
Bok!
Evo interesira me koji je zadnji firmware koji je dostupan za njega?
Zadnji Siemens kojeg sam imao bio je M55, pa se nadam da je i za ovog update besplatan (u Heinzelovoj ulici u Zagrebu ako se ne varam)..
A ako ne prodam A31, mozda i njega odfuram na update, ako je i dalje besplatno...![]()
Thx!
She is my sin...
Evo, agentica mi je rekla da će me nazvat čim dobiju novi software...prema njenim riječima do kraja ovog mjeseca.![]()
She is my sin...
javi cim dobiju jer ovaj oriđiđi je katastrofa...Izvorno postao Zvonimir
Ne bi bilo loše da malo opišete ponašanje samog mobitela i dobre i loše strane.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
izgled : meni se svidja kvalitetno je izradjen mozda malo pretvrd(glazura) pa se lako grebe...
software: kada je mobitel upalje cca 24 sata zadebili pa nece citati mp3ce i 3gp-e
baterija: sa mp3cama drzi , pregledavanje videoklipova prozdire bateriju...
..tipka za internet preblizu navigacijskim tipkama...
... uglavnom treba mu update software-a i bit ce super mob... meni je osobno bolji od k700 ima bolji zvucnik i mikrofon... po prvi put se moze koristiti kao pravi diktafon...
eh evo mene opet sa pitanjima al sta cu...
dakle vjerovatno da cu i ja kupit ovaj fon... pa et ko ga im ako moze da mi odgovori...
znaci jel se mogu prebacit java igre preko bt-a??? znaci kad bih povezao PC i C81...
i kakvo je stanje sa temama??? jel ko nasao gdje se mogu skinuti??? i kad se promijeni tema jel se promijene samo boje ili sve (kao npr kod sony ericssona)..
Evo ima skinuti firmware za variant A403 version 42 a trenutna mi je A403 version 38.
Koja je Vama varijanta odnosno verzija softvera ?![]()
1. Naravno da se mogu prebacivati Java igre na telefon,jednako kao i ostale datoteke.Izvorno postao torp3do
2.Tema za C81 već dulje vrijeme ima ovdje http://themes.modopo.com/ (kažu: 85 Themes)
i tema promijeni sve boje i slike osim ikona menija,kao kod Sony Ericssona.
A ovdje su ti originalni sadržaji,samo izabereš vrstu http://siemens.annyway.net/casperweb/start.jsp
Zadnji uredio sms freak : 09-09-2006 u 07:36 Razlog: dodan još jedan link
Jel glasan zvuk?
Jel brz mobitel?
Jel "oštar"zvuk?
Kaj se sve dobi u paketu?
Jel ok slika na zaslonu?
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
Tremovci rulaju! ima ko Tajnu crne kutije?
Da
Relativno
Da
Mobitel, bakterija, RS-MMC od 128MB s adapterom, punjac, uputstva, cd
Slika je vise nego zadovoljavajuca
što se ne dobiju slušalice?
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Da...zaboravih...i slusalice![]()
Recimo sadržaj na ovom linku nije moguće downloadati nego javlja neki errorIzvorno postao sms freak
Izvorno postao jay
Meni radi,samo je tražio da opet izaberem regiju-državu-jezik telefona i model.
(a ja baš i koristim Operu)
Zadnji uredio sms freak : 19-09-2006 u 06:22
U pravu si, ali na Operi mi nije radilo nego je javljalo grešku :throw:Izvorno postao sms freak
koju verziju? ja imam ovu zadnju 9,01.Izvorno postao sms freak
Zadnji uredio jay : 21-09-2006 u 06:11
Evo,
http://www.benq-siemens.com/cds/fron...140743,00.html
Tu bi trebali naci najnovije firmware za C81. Sve legalno i free![]()
Nabaso sam na ovo dok sam trazio fw za svoj EF81Skinuo sam najnoviji fw za svoj mob , ali se meni ne moze updateat jer je mob na softwareu od t-mobila.
Novi fw-ovi navodno znacajno ubrzaju mob![]()
a sto je s onom nekom funkcijom na samom mobitelu koja kao sama updaeta mob? jel to vrijedi sto?
The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it.
to je s.o.a. to je kod nas nemoguće još!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Ma moguće je jer treba samo prijenos podataka ali ja preporučam da ni ne pokušavate jer je GPRS još uvijek malčice preskup za korištenje takve usluge.
Naravno da radi,ja sam to isprobao sa svojim S65,poslao sam si postavke sa njihove stranice,samo što sam ga naravno prije napravio update sa skinutim fw sa neta,tako da sam preko GPRS-a S.O.A. experimentalno probo da vidim što će biti.Javilo je dan nema novog fw updatea.To znaći da sam dobro updateao sa compom!![]()
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
vise od 70kn?Izvorno postao sms freak
jer toliko naplacuju u osijeku
...posto sam ga dao dekodirati, izgubio sam garanciju
The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it.
znači kod unlockera?
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
dekodirao kod 'nekog tko pozna nekog' pa mi nisu dobro zasarafili sarafe... odnio mob na servis u os u radicevoj i usput pitao kolko je nadogradnja softwarea... kaze lik 70kn ali ima verziju kao i ja - 38(mislim)Izvorno postao Ro@m
Izvorno postao bollocks
Pa 100kB je 5,98kn pa probaj izračunati koliko bi ti bio naplaćen samo 1 MB(1024kB).
Jesi? E o tome govorim,"malčice" preskupo.
Ako nemaš BT adapter onda si nabavi DCA-140,isplatit će ti se.
A 70kn je previše za nadogradnju koju možeš napravit i sam kod kuće da imaš kabel.Možeš ga čak i sam napravit,samo ti treba konektor i obični USB kabel,lemilica i mirna ruka.Sav materijal bi bio cca.50kn.
Ovo mi zvuči kao jako stručna i upućena osoba,nažalost puno takvih radi po servisima pa imamo to što imamo.ali ima verziju kao i ja - 38(mislim)
Zadnji uredio sms freak : 21-09-2006 u 00:01
Zar se može preko BT-a?Izvorno postao sms freak
Bookmarks