fora je vjerovatno u tome što je u vipu zaključan na vip, a u oglasniku radi na sve mreže
nakon duzeg vremena cca 10 mjeseciOPET mjenjam mob...e sad najvise me zanima v525 i v600
dali kod nas ima v600 i koliko para?
vidim svi samo prigovaraju za v525 pa onda neznam dali se isplati kupovat??'
dali se isplati preko oglasnika kupovat??
molim vas pomoc...
piiiiisssssss
e da i koja je razlika v525 i v500??? osim predpostavljam u softu...
e da i jos nesta...kakve su to fore u oglasniku 1550kn a u vipnetu 1591...hm...pa onda se isplati u ducanu....zar ne?
Zadnji uredio :)) : 10-06-2004 u 09:29
fora je vjerovatno u tome što je u vipu zaključan na vip, a u oglasniku radi na sve mreže
kolko ces novaca zaraditi vise ako budes koristio novi mobitel?
sorry ali nekuzim te...Poslao: coma_zgb
kolko ces novaca zaraditi vise ako budes koristio novi mobitel?
pa necu nista zaradit...
![]()
mislio je na 100 besplatnih mms od vodafonea
Razlika između V500 i V525 je samo u softu.
Pošto koristiš vip ti preporučam da uzmeš u dućanu jer tih 41kn i nije neka razlika, a ako ti se pokvari ćeš plaćati servis ako kupiš u oglasniku.
+vodafone live
super a nesta sam cito da se stalo spaja na wap kod tog v525 vodafone live jel se da to sredit???
e da i po vasem sta je bolje v500 ili v525
kako sam ovdje cito vidim da 525ima soft zakurac...pa predpostavljam v500???![]()
Zadnji uredio :)) : 10-06-2004 u 22:59
eto mislim na to da je tema "dali se isplati" pa je odgovor da se ne isplati kupovati novi mob! malo mudrujem, nista strasno
a zasto se nebi isplatilo??? pliz eksplejn
nije neki top model a ista je cjena na crno i u ducanu....
pa onda nekuzim....
Izbriši GPRS postavke (i WAP).Poslao:)
super a nesta sam cito da se stalo spaja na wap kod tog v525 vodafone live jel se da to sredit???
e da i po vasem sta je bolje v500 ili v525
kako sam ovdje cito vidim da 525ima soft zakurac...pa predpostavljam v500???![]()
I onda će kada će se htjeti spojiti dobivati upozorenja. Neće trošiti novac, ali će mu stalno dosađivati.
onda jednostavnije v500 i ok...
ili???
kazem da se uopce ne isplati kupovati nove mobitele, ako ti nece donijeti neke nove funkcije koje su ti neophodno potrebne za posao odn zaradu novaca.
Ovisi da li ćeš koristiti te funkcije ili kupuješ neki tehnološki napredan telefon samo zato jer ti se sviđa. Mislim da ako misliš koristiti barem 75% funkcija se isplati kupovati.
Ako se ne misliš zezat sa mjenjanjem softvera i raznim glupostima kaj možeš sa ovim mobom (možeš ga upgradeat na v600), onda uzmi v500 u dućanu. U drugom slučaju uzmi v525 na crno, pa staviš u njega softver od v600 i imaš v600 za male pare.
Kod v525 je glupo to kaj sa vodafone softverom (između raznog ostalog smeča) imaš desni shortcut uvijek postavljen na !live, pa ti se često može desit da se spojiš na net. v500 to nema...
Hardverske razlike su nikakve.
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
ok...svaka cast...ali kad gledas malo jebi ga bruka je svi vade mobitele ono 2k kn.... a ja od 900Poslao: coma_zgb
kazem da se uopce ne isplati kupovati nove mobitele, ako ti nece donijeti neke nove funkcije koje su ti neophodno potrebne za posao odn zaradu novaca.
malo crnjak
a i volim bit u korak s tehnologijom
neznam zasto ali tako mi je i s kompom i s mobom i svim sranjima sto imaju veze sa tehnologijom ....
volim i ja, samo kaj to stravicno kosta.
znam znam...skupi su to sportoviPoslao: coma_zgb
volim i ja, samo kaj to stravicno kosta.
ali kad si vec u prigodi zasto ne....
evo danas bio u vipu pazi ovo
dobijes popust cak od 3%![]()
hm...sad ipak mislimd ase vise isplati v525 jer ta motorola ima u vipme kompletu sa karticom...pa cu jos i zaradit kad prodam karticu a za wap...hm...to cu nesta sjebat i ok...
kakvo je vase misljenje o v525/v500
Ja sam ti u istoj nedoumici kao i ti, i vjerujem da cu ipak uzeti V500, jer s njim dobijes usb kabel, a i CD sa programima za sikronizaciju, tako da je to super!
Poslao:)
ok...svaka cast...ali kad gledas malo jebi ga bruka je svi vade mobitele ono 2k kn.... a ja od 900
malo crnjak
Pa ti onda lijepo pitaj te oko sebe koji mobitel moraš kupit da bi u njihovim očima bio veća faca![]()
![]()
Da, da, meni je tak bio bed kad nisam imao mobitel s ekranom u boji, ono dođeš van i svi te gledaju ko nekog jadnika.. niko se nije htio družit samnom...![]()
Pa da se družim s takvim ljudima, poslo bi ih u k***c. Ak mene neko cijeni po tome kakav mobitel imam... meni ga je žao...
Ihaladin da li ti imaš i 600 i 525 ili nadogradnju![]()
Imam v525 sa softverom od v600.
ovaj "@" glumi "at" pa mi se činilo fora to tak napisat...![]()
Bookmarks