prilikom razgovora mi se čuju na zvučniku u mobitelu smetnje kao recimo dok mob približive zvučniku dok zovete. zbog čega se to dešava. da i taj zvuk čuje osoba s kojom pričam!
na koji način to dolazi do mikrofona?
prilikom razgovora mi se čuju na zvučniku u mobitelu smetnje kao recimo dok mob približive zvučniku dok zovete. zbog čega se to dešava. da i taj zvuk čuje osoba s kojom pričam!
na koji način to dolazi do mikrofona?
Mikrofonija?
O kakvim smetnjama se radi?
Pretpostavljam da se radi o onim "titranjima" kao kad mob priblizis nekom zvucniku dok zvoni,pa ono zracenje smeta... Jel to to?
To sve kod "ispravnog" moba stima i bez izolacije,tako da pokusas zamijenit zvucnik. Izolacjia bas i ne pomaze,al svejedno pokusaj...
hm, a gle kupio sam rabljenu V360, dosta uscuvana, neotvarana, original vodafone soft, bat super drži, tak da nije bio pno korišten, onda sam ga odključao da radi na sve mreže i stavio MP, poslije sam tek skužio za taj zvuk.
Ako imas jos koju,probaj zvucnik zamijenit. Vrlo lako je do njega,i mislim da nis drugo ne moze bit...
imam dvije, ajd probat cu, pa javim rezultate! Inace kad stavim na speakerphone cuje se dobro, bez tih smetnji.
Bookmarks