Dakle uzea san tocu danas, i ja je instaliram pomocu Daemon toolsa....i onda mi pise na cd-u upozorenje da treba iskljuciti svaki dvd il cd drive da bi igra radila, ja to iskljucim upalim windowse, ali to nece cuda da radi, ZAŠTO?
Dakle uzea san tocu danas, i ja je instaliram pomocu Daemon toolsa....i onda mi pise na cd-u upozorenje da treba iskljuciti svaki dvd il cd drive da bi igra radila, ja to iskljucim upalim windowse, ali to nece cuda da radi, ZAŠTO?
Moj stari nick je bio: Bare_st
C2D E8200, MB Gigabyte P35-DS4, 2GB Samsung Supertalent CL4 ddr2 / 2gb OCZ platinum rev 2 4-4-4@2.1v , Gainward Bliss 8800GTX 768MB, Samsung SM P2450HD...
netrebas iskopcavati nista.
saljem ti na pm link sa crackom.
Kad smo već kod Toce imam jedan problem koji je već možda netko od Vas imao.
Skinuo sam Tocu preko torrenta i nemogu je otvoriti jer je zipana i genije koji ju je zipal je stavil password. Da genije ispadne i pametan uz zipan file je stavio link nekakvog NetPumpera ( download manager ) Sa objašnjenjem kako doći do passworda za raspakirati Tocu. Moraš skinuti NetPumper i instalirati, onda odeš na "About" i tamo piše verzija j..... Pumpera koa bi trebala bit i password, ali kifla......ništ od toga.......stvar ne radi a meni žao brisat igru i tražit ju dalje, a kakve sam sreće opet ću je skinut od iste budale.
Pomoć ako ikako može.
Fala
Bolje drek u ruci nego septička jama na grani!!!
Neznan za taj tvoj problem, ali moj prob je rijesen fala Kiki![]()
C2D E8200, MB Gigabyte P35-DS4, 2GB Samsung Supertalent CL4 ddr2 / 2gb OCZ platinum rev 2 4-4-4@2.1v , Gainward Bliss 8800GTX 768MB, Samsung SM P2450HD...
Znam to, to je najgore. Ali postoji i dobrih ljudi koji programiraju programe protiv togaIzvorno postao Doc77
Na netu pronađi FULL verziju RAR Password Cracker i izdvoji si jedno 1-2-3h da program odradi svoje i eto password. Ako se ne varam(a to je često slučaj) imaš na crakz.blog.hr neku verziju tog programa, ali dekodira samo 3 znaka
.
Ma skinuo sam ja neki Advance RAR password....nešto, i sve je to ok sve dok ne krene kombinacije sa 3 znaka pa mi dole napiše " Preostalo vrijeme 27d : 18h : 43m : 26s a to je samo sa 3 znaka, kolko mu treba onda sa recimo 6 ako je pass napravljen po tome kak je on napisal.Izvorno postao Skorpion
Nego, ima li netko kakav link za skinu tu igru a da radi? Bio bih zahvalan do Zaprešića i nazad...
Bolje drek u ruci nego septička jama na grani!!!
A meni je igra totalno u KAOSU!!!!!recimo pisem sebi profil Bare:A ono ja stisnem slovo B a on napise(bbbbbbbbbbbbbbbbbbb) a kad igram auto ide ko ludo ono jedno 10x brze nego sta je normalno da vozi ja dam gasa kad ono vec u zidu mislin ono WTF?
Ajd i meniIzvorno postao kiki1989
![]()
![]()
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks