Jesi instalirao na karticu ili na mob??
Ako ti je na kartici, izvadi ju, ako imaš čitač kartica, i formatiraj ju i vrati nazad u mob...
Ili probaj sa hard resetom moba...
HEY LJUDI..molim vas pomoc..
imam nokiu ngage i instalirao sam igru sims bustin out
h**p://www.dotsis.com/mobile_phone/showthread.php?t=23294&highlight=sims
tamo sam ju dobio
taj glupi sims je kriv...ugasio mi se mob kada sam ga pokrenuo...neznam kako da izbrisem taj fajl!!
sada mi ne zeli uci u meni niti se spojiti s kabelom...pomoccc!!!
![]()
![]()
![]()
Jesi instalirao na karticu ili na mob??
Ako ti je na kartici, izvadi ju, ako imaš čitač kartica, i formatiraj ju i vrati nazad u mob...
Ili probaj sa hard resetom moba...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
instalirao sam ju na karticu i probao sam izvaditi ali opet nece...Izvorno postao Ico86
nemam citac kartica...
kako mogu jos formatirati karticu???
dali mi preporucujete da formatiram jer vidite i kad izvadim nece uci u meni....
A onda ti jedino ostaje hard reset...![]()
kako da to napravim i sta se stim dogodi...tj sta se napravi kada napravim hard reset???Izvorno postao Ico86
Ako me sjećanje služi, imao sam i ja sličan problem, pa sam zbog toga prodao N-Gage. Najvjerojatnije mob nije u mogućnosti pokrenuti igru.
Kada izvadiš karticu, trebao bi normalno uči u meni. Ili ne možeš?
Za hard reset držiš zelenu slušku, tipku zvjezdica i trojku istovremeno i drugom rukom klikneš na tipku za paljenje...
Ne vjerujem da to radi na N-Gageu, a posljedica ti je da ti se izbriše sva memorija iz moba, svi SMS-ovi, kontakti, programi... Čak i neki programi koji su došli s mobom.
Izvadi karticu, pokušaj tad ući u meni. Ako ide, pričekaj u ponedejljak, pa odnesi nekom frendu ili u foto-studio, oni bi trebali imati card reader.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
rjeseno...
hard reset ga je popravio...
puno hvala ici86!!!!!
Nemaš problema... Samo pitaj... Pogotovo na forumu, uvijek se nađe neko ko će pomoć...![]()
isti problem sa 7610 samo meni ne radi hard reset (sve su tipke bile pritisnute sigurno ja i tri frenda smo držali) piše mi neki apparcserverthread i kad je mmc u mobu ne mogu ništa proba sam s master resetom neće da izbriše memorijsku a hard ne radi ni s memorijskom ni bez nje
Bookmarks