probaj ici u Safe mode. Kad upalis komp, stisci F8 i izaberi safe mode. kad (ako ) ude u win, spremi sto trebas pa onda instaliraj nove winIzvorno postao Black_Hawk
Imam jako veliki problem.
Kad mi se bootaju windowsi ona plava traka mi se zaustavi i nista se ne desava (zablokira mi racunalo). Pokusao sam sa widows cd-om ici na repair ali ne pomaze. Kako rijestitii taj problem bez brisanja windowsa???
Ako se nemoze kako mogu spremiti odnosno prebaciti podatke (My documents) sa c particije na neku drugu odnosno da mi se ne izbrisu podaci tjekom reinstalacije windowsa.
Molim vas pomozite mi sto prije hitno je.
probaj ici u Safe mode. Kad upalis komp, stisci F8 i izaberi safe mode. kad (ako ) ude u win, spremi sto trebas pa onda instaliraj nove winIzvorno postao Black_Hawk
iPhone 5s 16 GB
vec sam pokusao ali nece...Izvorno postao imatic
Molim vas pomozite mi trebaju mi podaci sto prije.
Pokusao sam sa LINUX suse bootat u rescue system-u ali neznam sta da napisem pod rescue ogin i rescue password.
Jel zna itko sta tu treba upisati???
Prvo, kod XP-a ako kod instalacije odabereš prvo novu, pa onda kad nađe postojeću odabereš repair neće ti obrisati ništa od tvojih postavki. Ako se ipak bojiš nađi live distribuciju Linuxa (ja koristim distribuciju s PCChip-a 100) pa pomoću nje preseli stvari , a podržano je i snimanje CD-a. Jedino ćeš imati problema ako imaš NTFS sustav.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ja znam da mi kod repaira nece nista od mojih postavki obrisati ali meni repair nepomaze!!! Zavrsi mi ono kopiranj system fajlova i onda mi se restarta komp i opet dodje do bootanja te zablokira racunalo.Izvorno postao Sljaka
EDIT: ...i imam NTFS sustav
Molim vas pomozite mi ako netko zna jako je hitno....
Nisam rekao da sam prije toga iskljucivao hard. Dali je problem nastao u tome ili???
Kako da kopiram s jedne particije sve podatke na drugu????
Molim vas pomozite mi stvarno mi je jako hitno.
nemoj radit repair nego nanovo instaliraj windowse sad se ne sječam točno ali znam da ta opcija postoji dakle odaberi novu instalaciju windovsa te nejdeš na repair nego baš na novu instalaciju ali preskačeš format pročitaj sve šta piše i naletit češ na tu opciju
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Ma nema nistada preskacem format.Izvorno postao Ifrit
Nemogu nista naci.
Linux ne pomaze zato sto mi je NTFS sustav pa nemogu podjeliti particiju.
Možeš preskočit format, al ne znam da li ta opcija zadržava dokumente.
Dokumente možeš kopirat tako da svoj disk spojiš na drugi komp, bootaš live Linux distribuciju ili nekim file managerom koji šljaka iz DOS-a. Znam za takve stvari koristit Volkov Commander (imaš ga na Hiren's Boot CD-u).
Evo sad sam preskocio format i pokusao ponovno instalirati vindovse ali mi dodje do tocke "windows instaling" i blokira mi komp...
Sta da radim??????????????
Meni trebaju samo my documens sa c particije, i dosta toga sa d i e particija.
cek, zar se repairom ne brisu fileovi koji su u mojim dokumentima??
Sad sam uspio instalirati linux ali nemogu kopirati nista pomocu linuxa s jedne na drugu particiju windows. Kako mogu isprzit to na dvd-e a nemam nikakvog programa na linuxu za przenje. Dali se moze kao u windowsima kopirati direktno na dvd i onda prziti.
ako ti nista ne upali, probaj nabavit disketu sistemsku od win 98 ili Me, bootaj sa nje, i udes u DOS. i samo si kopiras fileova iz DOS-a. tako sam ja prije sa Me windosima kad su se strgali :bunny:
iPhone 5s 16 GB
Moj prijedlog.
1. Odi lijepo kod frenda koji ima racunalo, prebaci svoj disk kod njega tako da bude sekundaran, odnosno da tvoj HARD DISK bude recmo "Local Disk D".
Prebaci svoje podatke kod njega i odmah cijeli disk formatiraj!
2.Doneses kuci svoj HARD, ponovno instaliras windowse a svoje podatke koje si ostavio kod frenda prebacis na CD ili DVD i kasnije preselis na svoj HARD.
3.Ako se pojavi problem kod instalacije onda moras postavke u BIOS-u rjesit.
Ako ti ni to ne uspije, onda brate ... KUPOVINA NOVOG HARD DISKA!![]()
Kako u dosu kopirati cijeli folder na drugu particiju??
Ja sam upiso c:\> copy documents and settings to e:\ ali ne radi.
Sta trebam tocno upisati???
Molim vas sto prije odgovorite hitno mi je.
Nisi dobro upisao!
Reci sta rebas kopirati pa cu ti obajsnit.![]()
probaj c:\copy Documents and Settings e:\
iPhone 5s 16 GB
Trebam kopirati folder "Documents and settings" sa particije c: na particiju d:
Mislim da ne mozes kad si u Windowsima, probao sam sad.
Moras izac iz windowsa i pomocu diskete doc do dos-a pa tek onda mozes prebacivat datoteke s C diska jer ti je "documents and settings" sad aktivan kad si u windowsima!![]()
Jel ti citas ista????Izvorno postao melody
Pa ja nisam u windowsima nego sam bootao sa diskete od windowsa 98 i sad pokusavam prebacit folder Documents and settings sa c: particije na e: articiju.
Sta trebam uraditi i kako to kopirati??????
Kako mogu ca c: particije se prebaciti na e: particiju??
Ja upisem e: i samo mi pise invalid drive specification.
Ti si rekao da si u DOS-u.
U dosu mozes biti i u windowsima, no nema veze.
Probaj ovo:
c:\copy documents and settings e:\documents and settings
Navedes cijeli put.
Uostalom, zasto to prebacujes?
Kopiram zato sto mi trebaju podaci koji se nalaze u tom folderu a u windowse ne mogu uci.Izvorno postao melody
Sad trebam taj foldr kopirati na particiju d: ili e: pa da particiju c: mogu formatirati i instalirati widowse nanovo.
Molim vas pomozite mi trebaju mi ti podatci do sutra.
Kad upisem ono sto si rekao ili bilo kakvudrugu naredbu javi mi poruku : TOO MANY PARAMETERS-AND
Bookmarks