da nije možda windows update? daj probaj napravit update antivirusa(koji uopče koristiš) i antispyvera
Maloprije mi nitko nij ebio za kompom i nista nisam skidao, ali sam skuzio na routeru da mi titra ledica za prijenos podataka. Pogledao sam na kompu i nesto mi komp sam salje i prima nekakve podatke, ali puno vise salje nego sto prima ( posalje oko 0.5 MB po minuti ,a primi oko 100 kB po minuti--kako sam ja izracunao---).
Prije toga nije bilo. Skenirao sam da vidim dali ima kakvih virusa ili spyware-a i nisam nista nasao. Kako mogu saznat sta mi to trosi toliko dragocijeni promet i sprijeciti daljnje trosenje.
da nije možda windows update? daj probaj napravit update antivirusa(koji uopče koristiš) i antispyvera
A KAJ SAD TI GLEDAS�
nije, vec jesam i provjerio sam sve.Izvorno postao Ifrit
update winsa, ili AV-a ili neceg drugog... moze to bit??
Kao sto rekoh: Nije update windowsa niti nikakog antivisrusa, a i logicno je da bi to trajalo samo par sekundi a ne vec od prekjucer i da bi download bio veci od uploada.Izvorno postao prpic
Molim vas pomagajte trosi mi promet...moram se stalno diskonektat
pa uzmi fino NetLimiter, ostavi ga upaljenog i gledaj koji program/servis ti ždere vezu.....
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Hvala puno nasao sam "uljeza".Izvorno postao V3rt!g(o)
pa mozes nam rec sta je bilo??Izvorno postao Black_Hawk
![]()
Limeware!!!Izvorno postao prpic
Nista nisam shareao niti downloadao a ipak mi je nesto slao, neznam sta.
Izbrisao sam ga i instalirao i opet isto , pa sam ga na kraju izbrisao i vise ga necu ni koristit
halat-->opcije-->upload-->Upload po osobi(postaviti na 0)-->Maksimalni upload otvori(postaviti na 0)-->okIzvorno postao Black_Hawk
I nece vise![]()
Umjesto toga se isključi sharanje djelomično skinutih datoteka i već skinutih datoteka.Izvorno postao prpic
![]()
pa dobro.. moze i ovakIzvorno postao domy_os
Barem ja tako radim..
Meni je sharenje bilo u potpunosti iskljuceno, a i upload sam stavio na 0 ali mi je opet citavo vrijeme nesto slao.
sa adwareom ocisti komp, ili nekim programom protiv dilera, postoji ADSL diler koji nabija promet...Izvorno postao Black_Hawk
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Da si malo bolje citao procitao bi da sam komp vec pregledao i ocistio adaware-om. ugl. problem sam rijesio uklanjanjem limeware-a.Izvorno postao microhard
Bookmarks