da li je netko mozda koristio obadva uređaja? kakvi su dojmovi?
konkretno sto me zanima, u kojoj rezoluciji snima tytn?
da li je netko mozda koristio obadva uređaja? kakvi su dojmovi?
konkretno sto me zanima, u kojoj rezoluciji snima tytn?
Sto te zapravo zanima? OS, kamera, multimedija ili nesto trece? Osobno bi uvijek radije uzeo TyTN nego SE-ovo sporo sme... pardon, mobitel.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Prije svega programska podrška za WM PocketPC je daleko veća nego za symbian UIQ, stoga P990 pada već na prijemnom ispitu.
S druge pak strane, možda je P990 lakše koristiti kao telefon, na titanu je potrebno navikavanje zbog prirode OS a i zbog tipkovnice.
Što se kamere tiče, ona je u titanu (barem meni) sekundarna stvar, i mogu reć da kamera sa macrom i nije toliko loša kao što sam očekivao, slike su daleko bolje i bistrije nego sa N70. Kakve su u P990 nemam pojma. Video rezolucija je ista kao na Nokijama, 352*288 15 fps.
kakva je kvaliteta izrade tytn-a?
koliko traje baterija kad surfas wlan-om, normalno ga koristis, koristis pod punim opterecenjem?
i da, sta sve ide u kompletu s njime?
Kvaliteta izrade iznenađujuće dobra. Kućište solidno, bilo bi još bolje da mi neki dan nije ispao na beton![]()
Jedino malko nervira slider, koji nema onu poluatomatiku za otvaranje/zatvaranje. Volio bih da ima tu dodanu tu oprugu, da je osjećaj kao na samsungu d600.
sa WLAN-om nisam još probao surfat, ali svaki dan surfam preko UMTS-a i baterija će bez problema izdržati cijeli dan, uz razumno korištenje, recimo može cijeli dan izdržati onlice s uključenim ICQ i MSN i povremeno surfanje. Teško je ovdje dati točnu informaciju, ali ono je otprilike.
zakon, jos da mi ga je naci negdje za 3 i pol tisuce kuna, odma bi ga kupio...
potpisujem....Izvorno postao rospaya
doduše ne tak oštro , al potpisujem.
![]()
Bookmarks