Jesi probao povecati rezoluciju ekrana
Evo uzeo sam HP nx7400 core2duo T5500...freeDOS
e sad dobio s njim cd s driverima..
krenuo instalirati..sve lijepo..slika odlicna..i nakon daljnje instalacije..slika postala mutna..na desktopu ikone dobile onu kao neku sjenu, a kada otvorim explorer slova su uzasno mutna...sjecam se da mi se to jednom desilo na stolnom racunalu i problem je bio sa nvidijinim driverima...????
P.S. zasto mi je monitor plug and play ??? od drivera sto se tice vga imam samo to od graficke...
Hvala !!!![]()
Jesi probao povecati rezoluciju ekrana
Tko rano rani, zajebo je pjetla
ma jesam..i frekvenciju..al slika..kao da mu nepasu neki driveri..a nist budem opet instalirao XP dio po dio pa cu vidjet sta cu !!
ovak problem ti može bit u windowsima..koji windows imaš sa kojom zakrpom?! sp1?! SP2?!Izvorno postao dana
znalo se dešavat da neke grafičke nisu kompatibilne SP2 neznam radi kojeg razloga ali jednostavno ne rade...i tu se javlja mutna slika, jer se grafika kolje sa windows aplikacijama, jednostavno prijavljuje 2 grafičke kartice, sumnjam da u laptopu imaš SLI grafiku
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
:bunny: sve OK..problem je bio u efektima..desni klik, properties, appearance, efect itd itd...
sve u svemu hvala !!!
da, oni znaju zezati...smooth edges.....ako se stavi na clear...
ali isto tako sp2 pravi dosta problema...meni je win sa sp1 puno stabilniji i bolji...
RoBee
ma ne samo da zamuti sliku nego imam osjecaj kao i da malo uspori windowse !!
![]()
Bookmarks