probaj ih prebaciti na mob kontakte,ako ne onda valjda trebaš pobrisati ih sa kartice sim.
Znaci....uspijem pridruziti kontaktu sliku koju zelim...ali s obzirom da imam taj isti kontakt i na SIM kartici...mobitel kod primanja poziva prikazuje kontakt sa SIM kartice pa se ne vidi slika pozivatelja... Moje pitanje je kako dobiti sliku pozivatelja na ekranu bez da brisem kontakte sa SIM-a.
probaj ih prebaciti na mob kontakte,ako ne onda valjda trebaš pobrisati ih sa kartice sim.
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Ovako...kontakti se nalaze i na mobitelu i na simu....da su samo na simu ne bi niti mogao pridruziti sliku...tako da mi to uopce ni najmanje ne pomaze....
Potrebno je postaviti knjigu koja ce ti biti default-na! Bar je tako bilo na starim siemensima.... Sorry nemam novi c81, ali tako pretpostavljam...
Inace, tamo je bilo u podmeniju Izbor knjige - tamo izaberes Adresar, a ne Imenik (taj se odnosi na SIM)
;-)
Je... znam...imao i ja starije Siemense i SonyEricssone iznam da su svi oni imali opciju izbora defaultnog imenika...ali C81 to nema...
Ali nema veze...pretrpio sam brisanje imenika sa sim kartice pa stvar radi sada...
puuhhh.. totalno nezgodno rjesenje......Izvorno postao matrixcore
![]()
Ne zelim biti ptica zloslutnica, ali u slucaju da nesto podje po zlu s tvojim mobitelom, a na sim-u nema nista.... uhhhh... ne zelim ni pomisliti da moram tragati za 200-tinjak brojeva telefona koji su mi na simu, a na mobitelu jos i vise..... Brrrrr...
pa napravis backup na kompu!
The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it.
Don't worry...Izvorno postao regobo_02
Backup backup backup!![]()
Izvorno postao bollocks
da,da... a sad dolazimo do pitanja kako.... Imam stari m55, nemam data kabel, on nema IrDa ni Bluetooth....
Znaci, olovku u ruku i pomalo....![]()
pa u cemu je problem?Izvorno postao regobo_02
stavis karticu u c81, on ima bluetooth.
The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it.
Bookmarks