prekopao sam doslovno net... ako netko ima bio bih mu zahvalan ili mi objasnite kojim programima mogu editirati firmware i sam prevesti meni?
hvala
prekopao sam doslovno net... ako netko ima bio bih mu zahvalan ili mi objasnite kojim programima mogu editirati firmware i sam prevesti meni?
hvala
Postoji ti hr meni, meni ga ubacio kolega forumaš Andrija, njega kontaktiraj.
Izvorno postao noćni_djelatnik
poslao sam mu pp, no ako ga ne uspijem dobiti, bi li ti bio voljan izvuć to iz svog moba i poslat mi? Hvala
neželi jer kao nema flat, ko da će ga ubiti par MB. ******, ko da je teško riskirat da se to jednom uploada i da ja stavim (budući da imam zakupljen server) na net i da svi koji to trebaju mogu skinuti. gledam baš, tko got je to trebao nije dobio na ovom forumu! A stvar je fakat rijetka, nema nigdje za skinuti. Tražim tjedan danaIzvorno postao noćni_djelatnik
al' ga njaš-ke frende!
Nisam ti rekao da ne želim, već da ću vidjeti što se da napraviti po tom pitanju.
To što nisam tako hitar u intervenciji je zato što nemam baš puno vremena za kopanje po flashevima i netu u potrazi za tim![]()
Taman krenem naći taj flash i vidim ovaj komentar, argh, dođe mi da ti sada i ne pomognem, a mislio sam.
Ipak, neću se ljutiti i dat ću ti taj flash na pladnju![]()
Samo strpljenja molim.
Evo ga uploadanog na linku koji netomslijedi:
http://rapidshare.de/files/13911073/..._0631.rar.html
Nadam se da će sve biti u najboljem redu.
A sad ti pomogni forumašima i kao pripadnik flat nacije uploadaj nešto jako zanimljivo pa stavi linkić tu negdje u forumu![]()
Zadnji uredio Inovator : 19-11-2006 u 23:44
reci što želiš i ja stavljamIzvorno postao andrija
hvala idem probat staviti ovo
bez ljutnje molim, ja budem pomogel svima kako i gdje mogu. Živčan sam jer ovo tražim jako dugo i nikak nigdje nać.. google je beskoristan u ovomeIzvorno postao andrija
evo radihvala
e sad me još samo interesira dal se to može editirati što si mi poslao, kako i čime (u kratkim crtama) moram maknuti neke stvari i složiti po svom ukusu. Hvala
Može i netko drugi odgovoriti, kako editirati firmware
Zadnji uredio Inovator : 19-11-2006 u 23:44
Program kojim se može raspakirati i editirati flash je "SHXCoDec".
Trebat će ti još i neki hex editor i još ponešto.
Taj postupak je jako kompliciran, i dugotrajan. Zašto želiš editirati flash? Možda ono što hoćeš možeš napraviti i bez editiranja, npr. promjenom skina
skin i sl znam mjenjati pa čak i izraditi... zašto? a evo učim, volim znatiIzvorno postao andrija
ovo mi je nepoznato poglavlje pa ga želim savladati
![]()
Bookmarks