Koliko ja znam, nemože se poslati više mp3-ca odjednom sa moba na mob... ni meni nije uspjelo...![]()
naime, frend dobio novi k800i, i odmah me pocheo pilit da mu prebacim sve mp3ice... i tako ja ljepo odo u Gallery - Mem. kart - MP3 - ljeva tipka - mark all - ljeva tipka - WTF???
nema send...
ono, nisam znao da na s40 nemogu poslat vishe fajlova odjednom... i tako ja njemu cjelu vecher shaljem 1 po 1...
dal sam ja to negdje promashio ili na s40 fakat nemozhesh slat vishe fajlova odjednom (preko bluetootha, jel)??
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
Koliko ja znam, nemože se poslati više mp3-ca odjednom sa moba na mob... ni meni nije uspjelo...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
šalje se fajl po fajl..........
on a dark desert highway,cool wind in my hair.......
bezveze... uopće mi nije jasno zašto su to napravili. zasad mi to nije ni bilo potrebno jer nisam slao puno stvari, no bez obzira na sve bilo bi korisno.
inače je soft odličan...
Ne znam ni da li se inače može putem Bluetootha poslati više fileova odjednom...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
ček ček, sad sam se sjetio da je meni frend jednom poslao cijelu galeriju fotografija sa L6 odjednom.........
imao sam motorolu v3x i slanje vishe fajlova odjedom je jako lagano (samo stavish kvachicu na fajlove koje zhelish poslat), a i na d600 je lagano, i sad se prvi put susretnem sa tim na s40 i odjednom nemozhe... ono wtf?? kaj ne bi s40 trebao biti najbolji dummy soft?
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
Koliko je meni poznato na mob možeš slati više podataka od jednom...Izvorno postao T-Maca
Recimo ja sam sa kompa posalo par slika odjenom, tj prebacuje sliku po sliku ali nisam moro na svaku posebno copy->paste...
Ali koliko znam sa moba na mob to ne ide...![]()
@bubAmeZhivot: pa ovaj novi S40 soft je jedan od najboljih "dummy soft-ova"... Baez obzira što ima poneku mušicu, meni je puno bolji od SE-ovog softa...
ovo sitnica nije toliko značajna. istina... može malo iritirati ako šalješ puno failova, ali meni ne smeta
slažem se s icom... s40 rules! bolji je i od SE i samsunga. samsung nema neke banalne stvari koje mi puno više smetaju (konkretno d600)...
soft na series40 je zakon, ali ipak zasmeta pri slanju puuno fajlova, pogotovo kad vidiš da se sa relativno jeftinijih motorola sve stavke šalju u 3 klika.....
ja imam nokiu 6234 i slao sam frendu na SE k510i jedno 15 slika odjednom....
jednostavno sam oznacio sve i poslao samo sto je on svaku posebno morao prihvatiti.....
Ako se nevaram, na 6234 bi trebao biti isti soft (samo brandiran) ko i na 6280... Kada označim više fotografija ili melodija ili teme, nema opcije SLATI ...Izvorno postao Haba
tako da me stvarno zanima kako si ti uspio označiti par slika i poslao ih... ja ih trebam jednu po jednu slat...
tochno je u tome problem... dodjesh do "mark all" i nakon toga se izgubi opcija "send"....Izvorno postao Ico
@ Haba - ajd reci kako si ti to sa 6234 poslao vishe fajlova
Bookmarks