Ja sam nešto čuo, da se radi od, e sad ili mokraće bika ili njegovog sjemena, uglavnom nešto gadno!
EDIT- evo ti nešto http://www.zzjzpgz.hr/nzl/35/lavoslav.htm
E, utipkaj samo "mošus" u Google.![]()
....ili kako se već piše, može li mi netko nešt rec o tom parfemu, navodno je napravljen od životinja, trebaju mi informacije o tom parfemu sutra za školu pa ako netko zna nešt neka napiše....google nije pomogaojer neznam ni kako se piiše mošus ili moschus ili...
![]()
Ja sam nešto čuo, da se radi od, e sad ili mokraće bika ili njegovog sjemena, uglavnom nešto gadno!
EDIT- evo ti nešto http://www.zzjzpgz.hr/nzl/35/lavoslav.htm
E, utipkaj samo "mošus" u Google.![]()
Zadnji uredio Moby : 15-10-2006 u 21:30
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
hvalaIzvorno postao Mobyy
![]()
lol, sad sam se skoro odvalio iz stoliceIzvorno postao Mobyy
bik
srna čovjeće![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
kako sad srna vamo piše produkt spolnih hormona tibetanske mačke cibetonkeIzvorno postao V3rt!g(o)
sad se radi od jelenove mokrace:bunny:
ma nije jelen nego govedo lol!!![]()
Ljudi, originalni mošus potječe od bizona, zato je taj mošus najskuplji, jer ga nema na tone.
Danas ga možete dobiti od bilo čega de facto.
U Mobisu!
ima i od jelenaIzvorno postao lili
......i šta da ja sutra kažem u školi od čega je??? nemojte da je nakraju od svinja![]()
Mislim, ali to je u magli, da je originalni mošus miris došao od Indijanaca, prije nego su ih kolonisti stjerali u rezervate. Oni su lovili bizone i od njih radili taj miris. Kako su bizoni bili skoro pa istrijebljeni, u drugoj polovici 19. st., zbog urbanizacije i razvoja SAD-a (Buffalo Bill), počelo se okretati drugim izvorima-ovdje imaš koje su životinje "zamijenile" bizone.
Imaš dosta informacija, smuljaj nekakav referatić.![]()
U Mobisu!
Ljudi, a zakaj kraj svih divnih, krasnih i mirišljavih parfema vas baš zanima parfem od bikove pišaline?!?![]()
![]()
![]()
Bom Chicka WahWah
kolko se ja sjecam neradi se o pisalini nego o zlijezdi i izlucevini kad se tjera...we...![]()
Još bolje...namirišiš se s tim parfemom, dođeš negdje na selo i moraš paziti da te neki bik ne naguzi kad osjeti miris. *eben feeling![]()
Bom Chicka WahWah
Izvorno postao PhytoSculpt
E a ne bi covjek vjerovao, stvarno dobro mirisi![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Jel mogu ja svoje izlučevine prodavat za pafem? Vidim da se danas sve da unovčiti![]()
![]()
![]()
Bom Chicka WahWah
ma skup je ko vrag al je mrak!!![]()
Ak mislis da tak dobro mirise, zasto neIzvorno postao PhytoSculpt
![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Pa sigurno ono krme od bika nemre imat bolji miris od ovak jednog finog urednog dečka...znači, bogatstvo mi je zagarntirano...sad idem na e-Bay prodavat...![]()
![]()
![]()
Bom Chicka WahWah
a čuj, koliko god ogavno nama zvučalo, parfem je super.Izvorno postao PhytoSculpt
recimo, masa ljudi ne zna koji je sastojak gotovo svih lip stickova.... ili recimo žele bombona. još gadnije od izlučevine mokraćnih žlijezda
hehehe bolje ne pricaj za zele bombone ...Izvorno postao Inovator
ja znam od cega su ali ih jos uvijek jedem![]()
gad dem! enlighten me plz!!Izvorno postao madDogg
![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Želatin(a) se pravila prokuhavanjem kostiju i crijeva(nekad i papaka obicno od svinja). Danas vrlo vjerojatno imaju druge tehnologije, no ne možeš biti siguran jer proizvođači ne stavljaju porijeklo.Izvorno postao V3rt!g(o)
![]()
Ma što kažeš!Izvorno postao madDogg
Mljac!![]()
![]()
U Mobisu!
evo me iz škole, naravno dobio sam 5 za ovo, hvala svima na pomoći![]()
Bookmarks