ajd sve izbrisi, pa vidi..Izvorno postao Black_Hawk
![]()
Bok
Imam problem sa Privatnim porukama:
Gore u desnom kutu mi pise da imam 1 neprocitanu privatnu poruku , no kad odem da je procitam nema nigdje nista, zadnja je primljena prije 2 tjedna i procitana je , neprocitanih nema. Od jucer mi to pise pa bih molio ako netko zna u cemu je problem da mi pomogne. Unaprijed hvala
ajd sve izbrisi, pa vidi..Izvorno postao Black_Hawk
![]()
Skuzio sam u cemu je problem:
Otkako je bila ova akcija za spajanje accountova ja sam zatrazio da mi spoje moj stari acount (koji nije koristen) i ovaj sadasnji. Ali su moderatori vjerojatno nesto 'zabrljali' i spojili mi neki drugi account koji nikada nije bio moj. Sad imam nekakve poruke koje ja nikad nisam pisao niti sam ih primio, a neznam ni cije su ( nekakav nimda mi ih je slao jos prije 3 godine tj. 2003. godine). Kad sam pogledao u starije poruke vidio sam da tamo ima poruka...
Ja neznam s kojim ste accountom vi moj spojili ali sam 100% siguran da nikada nije bio moj.
Pogledaj postove koje si ti postao, al one prve.. pa vidi..![]()
Pogledao sam stare postove i nisu moji...
Kad su oni poslani ja nisam ni znao za ovaj forum...
...očito je onda netko krivo shvatio ovaj post - http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=403687&postcount=8 ...Izvorno postao Black_Hawk
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Moderatori su krivi acc spojili s mojim, meni nesmeta ...Izvorno postao Eminem
Također imam sličan problem, stalno mi u kutu piše 1 nepročitana poruka, kada uđem nema niti jedne nove poruke...
Hoće li taj problem biti riješen???
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
pogledaj starije poruke..Izvorno postao Symbian FAN
eee, našao sam staru poruku...lol...hvala...![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Bookmarks