a brzina??
i 03x??
Citat:
"!!! NOVO DSL IZNENAĐENJE IZ VM MREŽA !!!
FLAT samo 49,00kn uključujući i pdv za pravne i fizičke osobe.
Nema nikakvih skrivenih smicalica(ograničenja brzine,promet ili slično)
jednostavno FLAT kao u ostatku Europe.
Prelazak je brz i jednostavan,jednostavno se počnete spajati preko nas i
dobivate račun za promet samo od nas.
Postojeći T-com pretplatnici prelaskom i nespajanjem na T-com ne dobivaju više račun za promet od T-com-a.
Za sada regija Sjever telefonski prefiksi 01 i 04x a uskoro i regija Jug 02x(01-02/2007)."
Hvala Bogu više!
Čekam reakciju konkurencije.
a brzina??
i 03x??
Sve ti piše na
www.vm-mreze.hr
Čini mi se dobro. Ali di piše kolika je brzina, ako je nešto malo, nema šanse da se prebacim..
EDIT: našao sam, nije loše..
# sa 512/128 kbit/s na 1024/192 kbit/s
# sa 1024/192 kbit/s na 2048/256 kbit/s
# sa 2048/256 kbit/s na 3072/384 kbit/s
pa koliko sam trazio.. ne pise brzina.. mozda je to brzina kao dial-upIzvorno postao a.k.
![]()
EDIT: Vidim da si našao cijene...Izvorno postao a.k.
![]()
Cjenik:
http://www.vm-mreze.hr/dsl/vm_dsl_paketi_fizicke.asp
Eto tu sve lijepo piše... A koliko ja kužim brzinu i dalje plaćate t-comu?!?! Vidim da su cijene iste pa pretpostavljam... A promet plaćate znači vm-mrežama... Ako tko koristi iskon zna kako to ide... Na telefonski račun stigne brzina, a uplatnicom promet od npr. iskona... Eh sad... Kad bi to još bilo dostupno za 035Inače čini se super ponuda, jedva čekam neke komentare korisnika... Djeluje primamljivo u svakom slučaju.
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Izvorno postao DJ DeVelox
Da i meni. Tko onda uzima![]()
Treba nam review..
Po onome što piše ovde http://www.vm-mreze.hr/dsl/vm_dsl_paketi_fizicke.asp ispada da su brzine standardne T-Com-ove, tj. da i dalje sve ide preko T-Comove infrastukture samo što je flat 49kn što se poprilično poklapa sa onim glasinama o flatu za 138kn (ovde ispada 128kn), a što bi mogla biti naznaka da će isto napraviti i ostali operateri.
Meni se ovo čini predobro da bi bilo istinito... Platim brzinu, primjerice 79 kuna T-Comu i 49 kuna za Flat platim VM Mreži... I to je to... Veli čovjek da ako imam već ADSL, da nakon ispunjenog ugovora i poslanog poštom, usluga može biti aktivirana već istog dana...
ma svi ce imati iste cijene. a ovi moraju nesto napisat da privuku sebi kupce.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
a zasto????Izvorno postao prowler
mislim,zar nisi zadovoljan sa ovim????
tako bi i ti,i svi mi ostali mogli cekati...i cekati...i cekati....i placati svabama cekanje!
ovo je cijena ispod one koju smo spominjali na forumima,i mislim da bi smo svi trebali biti zadovoljni!
jedino sto ja moram cekati je da budu dostupni i kod mene...cekam samo do tada i ni trenutka vise!
a onda ce mo iduce godine (kada prodje ugovor od 12 mjeseci)cekati nesto drugo...
do tada "ZIVJELE VM MREZE!!!"
p.s.
brzine se placaju t-comu i dolaze zajedno sa telefonskim racunom,pise na njihovim stranicama.
od sada(tj. kada dobijem se spojim na VM) cu placati svabama pretplatu za telefon i za dsl,a promet optimi i VM-u!
3 racuna...ha-ha![]()
zasto zivjele vm mreze?
koliko ja znam t-com je prvi najavio snizavanje cijene (50kn flat) a ovi tek sad. (kad su se uvjerili da ce t-com snizavat)
Izvorno postao flOorKilla
di si ti procitao da ce svabe smanjiti cijene?
na forumu?
ako pozornije pratis,to se najavljuje vec 2 mjeseca..a oni to nigdje nisu rekli!
samo forumasi nagadjaju.
a VM nesto poduzima....
i ostali su imali prilike,pa pogledaj cijene...usporedi iskon,h1,optimu...zasto oni nisu 1. smanjili...
kad smanje,navijat cu i za njih....a do tada "zivjele VM mreze"
u ostalom,ne gubimo apsolutno nista...ako i ostali smanje,nece nize od ovoga...
t-com - drop death!!
na kraju ce zivjeti samo od iznajmljivanja i odrzavanja infrastrukture!
pa i ako vm mreze ponudi ovu cijenu onda ce t-com zasigurno smanjit isto.
Ma normalno da ce smanjit, mozda ne odma ali za koijh mjesec dva. Zivio VM, zivio HT, zivile svabe.![]()
Nisi me razumio, ja definitivno prelazim na vm mrežu ali vjerojatno tek u veljaći iduće godine, jer je tek onda dostupna u Splitu. Htio sam reći da jedva ćekam preznojavanje monopolističkih ser... iz T-coma, VIP-a i ostale lihvarske lupeži... Da mi sad ponude FLAT za 1 kunu ne bi ga uzeo.= Citat =:
Originally Posted by prowler
Citat:
"!!! NOVO DSL IZNENAĐENJE IZ VM MREŽA !!!
FLAT samo 49,00kn uključujući i pdv za pravne i fizičke osobe.
Nema nikakvih skrivenih smicalica(ograničenja brzine,promet ili slično)
jednostavno FLAT kao u ostatku Europe.
Prelazak je brz i jednostavan,jednostavno se počnete spajati preko nas i
dobivate račun za promet samo od nas.
Postojeći T-com pretplatnici prelaskom i nespajanjem na T-com ne dobivaju više račun za promet od T-com-a.
Za sada regija Sjever telefonski prefiksi 01 i 04x a uskoro i regija Jug 02x(01-02/2007)."
Hvala Bogu više!
Čekam reakciju konkurencije.
a zasto????
mislim,zar nisi zadovoljan sa ovim????
tako bi i ti,i svi mi ostali mogli cekati...i cekati...i cekati....i placati svabama cekanje!
zato bi ga ja uzeo za kunu... Sad će svi spustit cijene, pa mi se neda prebacivat
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
Prebaciš se, pa ako ti ne paše ili netko ponudi za koju kunu jeftinije, prebaciš se na njih...![]()
Izvorno postao frish-KI
da, svaka kuna je važna...Ipak ću malo pričekati, sad će iskon i t-com spustit, pa sve isto... VM je stavio prije jer mora privući ljude
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
Zombix kaže da je potreban ugovor na 12 mjeseci.Izvorno postao frish-KI
Oke, mada na stranicama nisam nigdje našao nikakav podatak... Ispunio sam formular i sad je na njima da me kontaktiraju... Samo me zanima što bih sad trebao obaviti sa T-Comom? Odjaviti promet i samo ostaviti brzinu? Ili što?
nista samo se vise ne spajas preko t-coma nego preko vm! upises onaj username koj si dobio od vm!Izvorno postao frish-KI
i ja sam ispunio zahtjev sad šta bude bude
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Ovo snizenje cijena u vm-a je dokaz da će 1 mbit/flat u T-Coma biti od siječnja 138 kn, jer je sada u T-coma 298 kn, a u Iskon xxldsl-a i VM-a (prije) je 278 kn, tako da je za očekivati da će u T-coma biti 10 kuna skuplji flat nego u VM dsl-a. Znači da je točna informacija 138 kn. Evo još jedne zanimljive vijesti koja potvrđuje nagađanja:
http://www.radiodeejay.hr/vijesti.asp?id=2220
mene zanima još jedna stvar kod tog VM-a ako iko zna oče li uskoro povečat brzine te kako stoji u svjetu što se korisnika tiče
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Bookmarks