Koji Firmware imas..????
Ovako, uzeo sam jedan Samsung D900.
Glavni problem jest zvuk, tj. preslab je. U zvukovima podeseno je volume 5, no preslabo je. Kojih 2x slabije nego na D600, a u razgovoru da ne spominjem. Ima neki nacin, ili je svima ovako zvuk stvarno slab ovako?
Koji Firmware imas..????
Reci mi kako da pogledam.
Ovako, ovaj secret kod radi: *#8999*8378# kao i na D600..pojacao sam zvuk zvcnika kada me zove, no neznam kako da pojacam kada pricam s nekim..nikako ga ne cujem..
Mozes *#1234# ili *#9998*1234#
Samo mi reci koji FW imas pa ti mogu reci u cemu je caka...
D900DXFG5 mi je firmware
To je FW sa HR jezikom ako se ne varam.
Ovo su ti FW koji imaju manju bug´s...
Firmware D900XAFG7 D900
D900XEFG1![]()
Virus verzija
German, English and France languages Understands
D900XAFG6
To su FW koji imaju manje bug-ova.
D900XAFG6
http://rapidshare.de/files/32166060/...t1982.rar.html
Bilo je govora da svaki od ovih fajlova koji se ubacuju izazivaju neke probleme kao recimo tipa da se nemoze ubaciti broj u phonebook i sl. Ima li ko kakvih iskustava sa time ?
Znam samo da je D900XEFG1 dobar FW koji se da lijepo preradit itd. Samo sta nije za nase podrucje.Izvorno postao X-Plosiv
Sve u svemu, ja sam ti predlozio ove verzije jer do sada nisam cuo nikakvih problema.
Napravi Backup od starog FW i flash-aj, pa vidi....
Nekostat te nista jedino 12 min cekanja...
Btw. ne zaboravi da napunit mob do kraja pa onda na posao.
D900XAFG7 <<< mozes li ga UL ? ili link odakle da skinem.
Samo da vidim u Database.....![]()
oprosti na OT.
Kakav ti je klizni mehanizam na D900?
Ja sam imao jedan u rukama i strasno mu je los mehanizam!
Mislim ga uzeti iduci tjedan najvjerijatnije pa me zanima'
I jos jedno pitanje?
Sta je potrebno za napraviti flash, tj promijenizi FW,
vidim da se dogovarate koji je FW najbolji, a sto treba za promijeniti ga?
Hvala na odgovorima!
pozz
Treba ti Unlock/Flash kabel.
A to bi bio ovaj:
I driveri
Uz to ti treba Onenand downloader.
Treba mu samo konektora ostatak moze i sam napraviti ako mu se da.
Ajde zidove daj link ne budi bracanin (sorry)![]()
Sry za OFF...Hebi konektor nije stvar nego chip u sredini je bitan, gle malo sliku jer imam taj kabel.Izvorno postao X-Plosiv
1. Hebote nisam Zidov
2. Cekam od suporta da mi stave u Database.
3. Budem stavio link.
Znam za cip![]()
Inace ni meni taj klizni mehanizam ne izgleda dobro. I dalje se nemoze staviti mp3 za poruke. Ne prihvaca video za dolazne pozive. Nema voice biranja i komandi, sto smatram da je lose narocito u autu. Jacina zvona je isto tako dosta slabija od prethodnog modela. Ukupni dojam mi je kao da su izbacili neki medju model dok ne smisle kako da naprave stvarno dobar mobi. SW mi se cini kao da je od D600 sa jos nekim dodatnim stvarima od kojih su neke trenutno zakljucane ili ih nema u svim SW (isto to je i kod novih motorola RAZR). Da li se varam ?
D900 ima novi SWIF chip, suprotno kod E900.
Ne brini za D900, treba barem malo vremena proci za na FW, ali ti mogu reci da su rusi napisali par patch-ova za bolje funkcije.
Btw. ko priceka taj i dobije na kraju....!!!!![]()
Dali neko moze objasnit koje parametre za stimanje, tj. pojacavanje zvuka u Samsungu D900 moraju se upisat kojim redoslijedom od koj do koje brojke, zahvaljujem
JA imam D900XFFI1 verziju...jel to ok..ima li sta bolje...u ponedjeljak idem stavit hr meni pa cu vidjet sta ce onda bit...
....jos nesto...jel ima kakva caka da pojacam onaj zvuk koje se cuje kad se spoji poziv....ono kad odtipkam broj pa da ne moram odah stavit na uho nego me on fino obavjesti kad je spojeno....to sam glasno imao samo da e700...
Zadnji uredio ivan_ : 02-10-2006 u 18:36
cek, ispada da je taj d900 blago šit :bunny:
Nije shit...furkica je al moram priznat da nije ni upola vece iznenadenje kao sto mi je bio D500....za sad mi je jos uvijek bolji d500...ubiti jedina bitna razlika je u kameri a ostalo su sitnice koje su fora ali isto tako bi mogao bez njih...
kontam
e i kakav ti je slajd nakon koristenja sada?
Ako mene pitas slide je super...to je jedna od rijetkih stvari koja je puno bolja nego na D500 a pogotovo od D600
Reci mi jel si resio ovaj problem? Juce sam kupio d900 i u razgovoru mi je jako slab zvuk da cak razmisljam da vratim telefon.Izvorno postao X-Plosiv
hvala
Riješio sam ga, zaboravio maknuti foliju s ekrana![]()
Znas da imas kod za tajni meni kod D900 isto kao kod D600 za povecavanje zvuka, osjetljivost mikrofona i tako..!!
Ako se ne varam to bi bilo *#9998*TEST*
Bookmarks