pa, kak si točno "slipstreamao"??
evo jedan poduzi problem. zelio bih pridruziti sp2 windowsima xp (imam home). mene interesuje ima li ko upustva kako to uraditi ali bez koristenja nlite nego bilo koji drugi nacin. naime zaprzio sam xp sa pridruzenim sp2 te instalirao ga i nakon instalacije nvidia drivera za maticnu plocu restartam kompjuter i onda se u uglu pojavi ikona found new hardware asus drw-1608p pa cd rom drive nakon cega kompjuter pocne blokirati te moram cekati 5min dok se otvori i zatvori start meni a moram cekati pola sata dok se komp ugasi? napominjem da bez sp-a toga nema i da kompjuter radi normalno. to se desilo i drugu kad sam mu posudio cd i on mi donio disk na formatiranje i reinstalaciju sistema. kad sam tek kompjuter kupio bio je dosao xp sa integriranim sp2 home edition i on se nije smrzavao a imao je sve predinstalirano (i naravno nvidia drivere)? to mi se desava na svim mojim racunarima (2 kompa + 1 laptop). pomozite mi ako ko zna, jer sam postavio slicno pitanje za koje sam mislio da je to problem hardwerske prirode a ocito je softwerske. unaprijed hvala
pa, kak si točno "slipstreamao"??
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
evo ovako: dodao sam xp home u folder na disku i samo sam dodao xp sp2 i nista vise, onda sam napravio iso i sprzio na cd rw i instalirao sam xp, i nakon prvih drivera prepozna dvdrw uredjaj i smrzne se i vec ti je opisano gore, ima li koji drugi nacin
A kakav je problem koristit nLite?
cini mi se da me nisi dobro razumio, procitaj moj 1. post i znaces moj problem, zar se ovo nikome nije dogodilo, meni se ovo pojavljuje na 3 racunara a desilo se i drugu. ako nekom sve ide kako treba i bez problema, nek mi kaze kako to radi (dodatne opcije i sl.)Izvorno postao domy_os
Ja slipstreamam od izlaska SP1 za XP te SP3 za 2000 i sve je OK. Upute imaš ovdje.
thnx, ali je ipak cudno da se xp zamrzne zbog drivera, pise found new hardware> asus dvdrw 1608p>cd rom drive. onda ja lijepo otvorim start meni i odem na all programs i pokusam otvoriti neki program i prodje 5min i- nista, ja da pritisnem start on se nece da zatvori odmah nego stoji meni nekoliko vremena dok se ne zatvori,drivere ne mogu izbrisat jer to radi i u safe modu, napominjem da kad snimim ''obican'' xp te naknadno stavim sp2 radi bez problema, kako su to ljudi koji su mi prodali kompjuter napravili ne znam, ali je dosao sa integriranim service pack 2 i radio je normalno. ja ne integrisem drivere, pa cu to testirati kad ih integrisem, ali je cudno sto je isto i na drugim kompjuterima?
To kaj si ti gore nasnimio SP2 ne znači da si ga slipstrimao, u biti, nisi ništa napravio...
izgleda da nisi razumio, evo jednostavnije kad slipstreamam preko nlite nakon prvog restarta i drivera se smrzne, a kad snimi xp bez ikakvih dodataka i sp-ova i onda tek snimim sp2 posebno radi ko urica, a ljudi iz servisa su snimili slipstreaman xp sp2 sa svim driverima i programima i sve radi bez problema. znam to jer sam htio naci uninstall sp2 ali ga nema u add/remove programs, inace kad ja naknadno dodam mogu ga i izbrisati, sto je najcudnije ispod natpisa windows xp (kod bootanja kompjutera) je pisalo professional i ono lijevo u uglu 1981-2001 microsoft corporation dok kod mene nema ni profesional ni ovog datuma, je li sad jasan moj problemIzvorno postao gog
Bookmarks