što je važnije kod mobitela ,izgled ili njegove funkcije
što je važnije kod mobitela ,izgled ili njegove funkcije
to je apsolutno stvar tvojih zahtjeva i želja
nokia ima prosječne funkcije , urazini jedne motorole , ali izgledom katastrofalno zaostaje
Ovo je subjektivno sve... Većina ljudi koje ja znam bira mobitel po izgledu... Oni sretnici ne paze ni na cijenu, a ostali gledaju omjer izgled/cijena... Rijetki su koji uzimaju mob po funkcijama... Ja recimo više gledam na funkcije ili neki tip mobitela, možda bolje da kažem, koji meni odgovara... Recimo sad sam si uzeo ovog Walkmana... Zasad mi odgovara... Izgled je subjektivan kao i funkcije za nekoga... Funkcije koje nekome jedva pokrivaju osnovno korištenje moba su nekome maximalni doseg korištenja moba... U svakom slučaju uvijek treba naći dobar omjer ili jednostavno uzmi ono što ti se svidi na prvi pogled (bilo po dizajnu ili funkcijama).Izvorno postao ante
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Dizajn mi je bitniji, ali pazim i na funkcije...zato za šminku imam LG Čokoladu, a za ostalo imam K800i![]()
Bom Chicka WahWah
@ Phyto
a k800 nadopunjava sve te funkcije i izobilje mogučnosti koje fale na čokoladi![]()
ono...citam te vec neko vrijeme...tu i tamoIzvorno postao El Niño
znas sta frend...poslala bih te jedno tjedan dana da kopas kanale
pa tjedan dana da cuvas koze
i jos tjedan dana da zivis bez gela za kosu
omfg![]()
![]()
S ovim se potpuno slažem...Izvorno postao sodom
![]()
Najbolje bi bilo kad bi se oboje moglo uklopiti u jedan mob... Obično ako je mob lijepo dizajniran onda mu funkcionalnost nemora biti najača strana (recimo KG 800), ili je pak funkcionalan ali dizajnom i nije nešto (recimo Nokia 3230)...
Ja biram kako kad... Biram ono što mislim da će mi biti dovoljno od mobitela što mi je u tom trenutku potrebno... Sad kad me malo fax stisno, nemam previše vremena pa sam sa symba prešao na dummy...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Pa ja baš nebi rekao da je 3230 nešto funkcionalna...istina, mob ima Symbian, ali je dosta spor, blokira se, a ni hardverski mob nije nešto brz, tak da je po meni taj mobitel promašaj...
Od mobitela koji spajaju koliko-toliko funkcionalnost i dizajn su ove Nokije 8800 Sirocco (2MPix kamera, 128mb memorije, mp3, radio, bla, bla), zatim Nokije 7373 i 7390, Samsung D900...
Bom Chicka WahWah
Ma dobro... 3230 sam uzeo kao primjer jer je symb i ima dosta programa, dok me je dizajn malo razočarao... nije mi nikako sjeo...Izvorno postao El Niño
A ovo za 8800 Sirocco potpisujem... još samo da ima utor za memo kartice, i da je jeftiniji...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ja uvijek trazim neki kompromis... Nisu mi bitne neke ultra funkcije nego da li ima profile zvonjenja, kakav je za pisanje poruka ( ukljucujuci da li treba pritisnuti 73 tipke da bi se poruka konacno poslala nakon sto napisem), kvaliteta ekrana, baterija itd ali i dizajn ima veliku ulogu. Uglavnom jos uvijek nisam nasao mob za koji bi rekao to je to sta zelim... Recimo nokia N80 u kucistu kg800, onda bi platio koliko god treba!
Bookmarks