Dobar dan!
Ovako, danas si kupih BT dongle. Bogu hvala više, jer sam se već osjećao hendikepirano
Uglavnom, sada sam otkrio čari povezivanja mog SE k700i i PC-a putem BT veze. Pol sata sam se igrao sa PowerPoint prezentacijama s faksa, ono, ko fol da ih trenutno prezentiram s mobitelom u ruci kao upravljačem
No, da ne duljim previše, htio sam pitati par stvari vezanih uz rad na računalu preko BTa.
Ja na mobitelu imam tri opcije upravljanja - desktop, media player, te powerpoint. Desktop i Powerpoint rade dobro, ali media player radi samo u Windows Media Playeru
Bed.
Pa me zato zanima postoji li neka fora za upravljanje Winampom preko BT-a? Ili BS Playerom? Ono, kužim da se sa "desktop control"om može upravljati i to, ali bi mi bilo puno praktičnije kada bi mi se tipkovnica mobitela pretvorila u tipke za naprijed, nazad, stop, pauza itd.
Dalje, zanima me - postoji li mogućnost slanja SMS poruka? Pri tome ne mislim na slanje poruka putem računala i interneta, nego čisto da imam neku aplikaciju u koju mogu pisati poruku i koja će preko BT-a poslati poruku. Po mogućnosti, bilo bi super kad bi takva aplikacija (ako postoji) prikazivala SMSove koji dođu na mobitel na monitoru računala. Tako recimo, ako mi je mobitel u ormaru, a uključen mu je BT, onda bih se mogao dopisivati, jednostavno s kompjutera...ima li takvo što?
Kad smo već kod SMSova, postoji li način za arhivirati/backupirati SMSove s mobitela na računalo? I obrnuto?
Dalje, sada kada imam BT, ima smisla i downloadati teme, sličice i ostale fore, jer ih mogu prebacit na mobitel, right? No, ako ne mogu naći temu koja se meni sviđa, ili jednostavno želim napraviti svoju temu, koji alat da uzmem?
I za kraj, koji je software općenito dobar za rad mobitela i računala? Koji je dobar za sinkronizaciju Outlooka i mobitela, za razmjenu podataka, i to?
Ja evo za početak koristim software s CD-a koji sam dobio s mobitelom, ali me zanima ima li štogod bolje...
Eto, ekipa, isprike na podužem postu, ali ovo mi je novo i baš me zanima, ono, postavilo mi se 100 pitanja odjednom sad
Unaprijed zahvalan na odgovorima![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks