N70 dajem prednost radi symbiana![]()
Zainteresiran sam za kupnju jednog od ta dva mobitela,pa mezanimaju vaša iskustva i preporuke.![]()
N70 dajem prednost radi symbiana![]()
n70 je u svakom pogledu bolji.
Stvarno je N70 bolji mob, ali ako ti se ne sviđa sporost Symbiana, tj, on ti ne znači ništa u životu, onda bi lijepši dizajn MOtorole mogao presuditi u njenu korist.
Kamera na N70 je dosta bolja...
N70 sigurno!![]()
Sve su ti rekli N70 prednost Symbian, V3X prednost dizajn.
nije samo simbian razlog za kupnju n70 nego i kamera i sve...također n70![]()
Defitnitvno N70!![]()
N70 ima symb, po meni bolju kameru, dizajn (ali to je subjektivno), veći ekran (fizički)...
Na strani v3x je možda baterija koja bi trebala duže trajati, i nekome dizajn i težina...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
n70 je daleko bolji izbor ne samo zbog symbiana!
uozbilji se i uzmi n70
v3x je mobitel za pozive i sms sve dodatno na njemu zaboravi
im v3x i kameru i mp3 player i 3gIzvorno postao jed2i
Ovisi za što čovjeku treba telefon - kako su oba 3G telefoni puni potencijal brzog prijenosa podataka može se iskorisiti na N70, dok kod običnih 3G telefona osim video razgovora nema neke naročite koristi od toga - za mail npr. symbian odlično rješenje. Mislim da dvojbe nema i zbog toga što ovdje nije slučaj da u usporedbi dummy ima neke bolje rješene ili ugodnije za korištenje klasične funkcije telefona ili je u nekom segmentu - kamera npr. napredniji. N70 u svemu što može V3x je barem jednako dobar + velika prednost Symbian.
Ako nekome symbian ništa ne znači a želi 3G mob i još preklop tada mu je V3x dobar izbor.
Nebi se baš složio da su slike sa V3x bar jednako dobre kao i kod N70... Na N70 su slike dosta čistije... A video je isto bolji...Izvorno postao blueled
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
losija kameraIzvorno postao sonyck
losiji mp3
da ne spominjem da je n70 symbian dakle ako ti se ne svida mp3 na njemu samo izaberes program za mp3 koji ti pase
a drugo kaj bi izdvojio je da su motorole uvijek motorole
tj. jako podlozne kvarovima i rikavanju
Ovo je skoro pa smijesna usporedba.. N70 je zakon![]()
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
osim sto je smijesna,ova usporedba nema nikakav smisao.usporedba fashion telefona i poslovnjaka je potpuno besmislena.
Bookmarks