A di je logo?![]()
Evo napravio sam par komada za sebe,tek toliko da isprobam kako izgledaju na telefonu i mogu proći.Za početak postavljam za sva 4 davatelja usluga tako da nitko ne ostaje bez loga i jedan dodatni koji mi se jako svidio pa dolazi u paketu s njima.
Skidate ih sa Save image as...
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
NOVO!!! Animirani logo mreže zahvaljujuću Vukiju sređen je i 4 u 1 animirani logo
,
Možda,ako želite,vam mogu raditi logotipe po želji.Prozirne ili ne,vi odlučujete.Samo mi dostavite sliku ili ako treba biti neki text napišite koji a ja ću ga napravit što prije.
Pozdrav!
Zadnji uredio sms freak : 15-10-2006 u 00:47 Razlog: popravljen 4 u 1 logo thanx to Vuki
A di je logo?![]()
Hvala, dobri su!![]()
Novi "mobil cafe" logo dodan u prvi post.
Zadnji uredio sms freak : 31-08-2006 u 18:11
jako dobro, samo tako nastavi![]()
maraschino - PTICICA
Ovaj "mobil cafe" logo je najbolji od svih! Bas mi se sviđa!
www.fordfanclub.com
Izgubio sam vjeru u sebe, vjeru u ljubav, vjeru u svijet. Jedinu nadu našao sam u igli. Sad heklam i super mi je.
Dodana 4 logotipa tematike RAZNO,radim na idejama za nove a svaki prijedlog je dobrodošao.
Zadnja 3 u donjem redu su .png datoteke i na mobitelu ne izgledaju isto kao i na kompu ali bolje nego prozirne .gif verzije istih.
Još jedan uspješan test nove ideje: animirani logo mreže!
Animacije je postavljena ispod ostalih,probajte pa iznesite svoje mišljenje.
Napravi animirani logo tako da se izmjenjuju logotipi operatora.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Problem riješen zahvaljujući avatar majstoru Vukiju,sada nitko neće bit siguran koju mrežu koristite
dodao sam i Big Brother logo za fanove showa u prvi post
Zadnji uredio sms freak : 11-09-2006 u 21:01 Razlog: pronađeno rješenje prozirnog problema
Stvarno dobre slike!![]()
ajde neka, abs mi je drago sto se stvaraju nove suradnje među clanovima foruma. upravo tako bi i trebalo biti
asmo tako naprijed decki![]()
maraschino - PTICICA
...dodao sam FLAME logo u prvi post...
Bookmarks