Molio bih Vas za preporuka za neki mp3 player za nokiu 6230i. Program bi trebao imati mogucnost editiranja playliste. Vidio sam da postoji neki MobileWinAmp za motorolu. Da li postoji tako nesto za 6230i ?
Molio bih Vas za preporuka za neki mp3 player za nokiu 6230i. Program bi trebao imati mogucnost editiranja playliste. Vidio sam da postoji neki MobileWinAmp za motorolu. Da li postoji tako nesto za 6230i ?
Ovdje ćeš naći. Isprobao sam sve osim prvog (zasad). Kad ga pokreneš, tipkom "7" pozivaš izbornik, odaberi "Folder" da ga uputiš na folder sa pjesmama, obriši sve predložene foldere, te dodaj svoj folder u obliku "E:/pjesme/" (bez navodnika naravno, i e: drive je MMC kartica, a c: je telefon)
Prilikom svakog pokretanja će te nokia pitati za dozvolu čitanja sa kartice (ili telefona) za svaku pjesmu u playlisti, pa nemoj pretjerivati sa brojem pjesama.
Uživaj
Update.
Winamp mobile nije baš sjajan, nisam našao nigdje (ni u programu ni na web stranici) uputstvo o tipkama, (recimo utišati ili pojačati ton) dok je procesor telefona zauzet do maksimuma, da jedva napravi prelaz na sljedeću pjesmu.
So.
Tražio dalje i našao kako originalnom music player u telefonu napraviti playlistu (što je i bio uzrok traženju alternativnog playera). Pomoću Nokia PC Suita (ja imam 6.6 verziju).
Klik na "Transfer music", (pokrene se "Nokia Audio Manager") Edit - Create New Playlist - dajte listi neko ime - u gornjem dijelu programa jedan klik na playlistu - malo niže desno "Transfer to phone", u donjem dijelu programa (gdje je sada playlista) u lijevom prozoru klik na "Playlist" folder - desno od toga klik na playlistu koju ste maloprije imenovali - dolje desno "Add" - pojavi se prozor sa popisom svih glazbenih datoteka u telefonu - dodajte po volji i na kraju OK.
A sta fali onom vec ugradjenom playeru?
PS: Nikako ne mogu da izvalim gde se na njemu pojacava i utisava zvuk, jel zna neko? (PS: NIsam idiot, samo imam telefon tek 2 dana).
Pa tipkama sa desne strane mobitela
Njemu sve valja, samo je buggy do bola![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Hvala! nisam ni izvalila da ti dugmici postoje...
i šta dobiš na telefonu???Izvorno postao Koj@net
Bookmarks