Dakle dragi forumaši.
Informacija koju sam dobio od nekoliko servisera je da Tele 2 u svojim paketima prodaje dekodirane mobitele.Eto zašto prodaju samo low-end uređaje i po "niskim" cijenama![]()
Tele 2
Dakle dragi forumaši.
Informacija koju sam dobio od nekoliko servisera je da Tele 2 u svojim paketima prodaje dekodirane mobitele.Eto zašto prodaju samo low-end uređaje i po "niskim" cijenama![]()
Tele 2
Ajde dobro... makar sumnjam u to... Mobiteli koje obično prodaju su "low-end", pa im i cijena u slobodnoj prodaji neije nešto previsoka, pa onda neznam zašto bi prodavali dekodirane mobitele...
Samo, koliko je tvoja informacija točna (u postocima)?![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Vjeruj informacija je točna 100 %.Ako je uređaj dekodiran neznam samo koji će ti servis priznati garancijuIzvorno postao Ico86
Ma, od kud ti to da ti neće priznati garanciju?! Ionako se zna da neki uređaji u paketima nisu kodirani...Izvorno postao sony70
Izvorno postao sony70
koji lik
neće priznati garanciju
Moja Nokia nije kodirana i nosio je u Mobis i normalo je primili.
Jučer kada sam sinu kupovao Tele2 paket sa SE z530, tip mi u trgovini kaže da je Nokia 6103 u Tele2 blabla paketu otključana.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Siemens A75 je isto bio nekodiran. Nije štos da te zadržavaju s kodiranim telefonima kad se to bez većih problema može riješiti. Cijena je jedini argument koji dolazi u obzir.
Ne vidim razlog zašto bi si nabijali troškove i kodirali telefone.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Moj J300i bio je kodiran. U biti sto je uopce lose u tomu i ako prodaju dekodirane mobitele, to sam njima steti.
Od cure 6170 isto bio kodiran.
Izvorno postao sony70
nisu svi dekodirani, odnosno u ovom slučaju je točnije reći da nisu kodirani, jer ovo prvo znači da su bili kodirani na t2 i onda kasnije dekodirani![]()
Uređaji su dekodirani sa vanjskih mreža i ponovo kodirani na Tele 2.Nadam se da je sad jasnije![]()
... pa ponovno dekodirani ili šta???
@inovator
Da li u servisu vide da je uređaj dekodiran, odnosno da li postoji razlika između dekodiranog i uopce nekodiranog uređaja.
Zadnji uredio Inovator : 19-10-2006 u 15:25
Evo vam info iz prve ruke; došlo je do pogreške i tele 2 nije kodirao odnosno zaključao aparate prije nego su poslani zastupnicima.
ček ček, onda po tebi T2 kupuje uređaje od ostalih operatera i dekodira ih i onda kodira na T2!? koja je to logika?Izvorno postao sony70
nema razlike, niti se može skužit. no, ako je riječ o nekim modelima gdje se mora raditi nešto po ploči, kao na novim motorolama, BB5 Nokiama, nekim BenQ Siemensima, onda se vidi.Izvorno postao konan1
mislim da je sony70 htio reći kako je tele2 iz svojih drugih držva u kojima ima mreže donesao te mobove koji su bili kodirani na strani tele2 i sad da ih je dekodirao i pustio u prodaju u hr...... no ja ipak nevjerujem da je to tako....
mislim da jednostavno , u žurbi da čim prije ponude mobitele (kao npr nokiu 1110 koje nije bilo jedno mj dana u prodaji) nisu stigli kodirati ih....
hrpa tih 1110 nokia nije kodirana , makar se nađe i pokoja koja je....al ovo koliko ih je kroz moje ruke prošlo(5kom) do sad nije bila ni jedna kodirana....
i lg čokolade kg800 isto nisu kodirane koliko mi je poznato....
Primirite se malo, da nebi je nekom kodirao jedno hlađenje!!!
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Moj J300i je bio lani an servisu zbog neke greske na zvucniku i nije bilo nikakvih problema.
Baš me zanima kakva je situacija s nekim rijetko spominjanim Tele uređajima kao što su low-end Motorole.
Ne znam, nešto mi je čudno s tim Tele2 uređajima. Te su kodirani, te nisu...![]()
Doduše i moj S5200 se ponaša malo neurotično. Stavim mu lijepo Vip karticu, napravim sve profile wap i MMS kako treba i sve radi. Onda mu vratim Teleta i on lijepo sve postavke pobriše...
jesu li na kraju kodirani ili dekodirani?
Ti stvarno imaš nekih problema. Pa bolje da je uređaj nekodiran i nebrandiran, nego ko ona smeća u t-mobileu i vipu u koje ubacuju onaj svoj odvratan softvare i naljepnice po uređaju.Izvorno postao sony70
SE Z530 koji ima sin je kodiran. Sinoć provjerio.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
a možda je rješenje jednostavno: oni moraju platiti ljude za tu uslugu zaključavanja više tisuća mobitela.
ovako štede...![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Ja mislim da je super što neki nisu kodirani.
Imaš "čist" mobitel kupljen po povoljnijoj cijeni, poslje ga možeš puno lakše prodati bez gubljenja garancije (ako netko nema istu mrežu kao ti).
slažem se.![]()
ljudi nikad nisu zadovoljni: žale se nekodirane i brandirane mobitele, a kad dobiju nezaključan mobitel sa "čistim" softwareom opet nisu sretni!?![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
čuo sam da se žale kad imaju zaključan mob, al da se neko žali na originalni mob po kojem nije drkano od strane operatera :bunny: neverovatno.
Bookmarks