Ne znam koji da navedem.Ah da,svi filmovi o Harry Poteru.Definitivno!!!
Kad imamo najbolje, ajd nabrojite i najlošije...možda kao i upozorenje tipa Ne gledaj opasno po zdravlje...
Počet ću sa nedavnim kino repertoarom..
Down with love ili Kvragu i ljubav
..McGregor i Zelwegerica... inace su mi Ok posebno on ali ovo je jedna od većih katastrofa koju sam vidjela....disaster
Plavuša s Harvarda- drugi dio....
...danas gledala-----ok ne bi ni trebao biti neki dubokoumni film, ali medju slatkastim pink komedijicama (koje inače volim pogledat) ovo je vrhunac bedastoće i loših fora....ofucana replika prvog dijela...jedina pozitivna stvar je pas.....
Meni su Matrix2 i LOTR2 bili razočaranje, za Matrix3 uopće ne idem u kino...mejbi ga pogledam na VHSu, a LOTR3 ću ipak otići..... u ime prvog dijela koji mi je super
......ima ih još ali ću se morat prisjetit...
Ne znam koji da navedem.Ah da,svi filmovi o Harry Poteru.Definitivno!!!
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
hehe sto ljudi sto ćudi..... meni je HP simpa.... i prvi i drugi dio
copyright by Mjehuric
Najlosji film definitivno je Spy Kids (svi nastavci)
THE CUBE mi je najlošiji film - nisam ga ni gledao do kraja od dosade
E da,-> +Spy Kids -> +Gospodar prstenova -> +...kad se još sjetim,napisat ću...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Svi Hrvatski filmovi...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
svi westerni!
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Poslao: andrea
svi westerni!
ne slazem se. Ima jebenih vesterna
obožavam filmove (špageti vesterni) od sergia leonea! Ma zakon su! Andrea obavezno pogledaj koji pa ćeš sigurno promjeniti mišljenje...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
idem po vatre..
Cijeli serijal Ratova zvjezda...
meni su OK ali prizmajem da ima debilana (npr. ono dlakavo čudovište), ovi novi iz serijala su mi super najviše zbog fajtova sa svjetlosnim mačevima...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...ma ja se sav naježim kad dođe onaj Muppet dio...
A i nekako mi je prenategnuto kako jedan malac (Luke) napravi ono što hrpa Jedi boraca (naravno vrhunski istreniranih) nikako nisu mogli...
no thanks. I hate themPoslao: whiteboy
obožavam filmove (špageti vesterni) od sergia leonea! Ma zakon su! Andrea obavezno pogledaj koji pa ćeš sigurno promjeniti mišljenje...![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
NE slažem se. Nema loših westernaPoslao: dj_velja
ne slazem se. Ima jebenih vesterna![]()
ma nije gledala sergia... to je kao da kažeš da mrziš sve crno-bijele filmove a nikad nisi pogledala npr. casablancu...
Bookmarks