Razmisli o SE K610i... dobar mob, ima ga u W'n'W ponudi... možda bi odgovarao tvojim zahtjevima... ili nokija N70...
pomažite!
Planiram uzeti WnW u T-gamadi skupa s novim mobitelom i to spojit na PC.
Treba mi vaša preporuka koj mobitel odabrat da mi glumi modem i da se lako spaja na pc. Mobitel nesmi biti skuplji od 1000kn (može i uz ugovor na max 12mj.). nije mi ni problem ako je mobitel od Vip-a ili telca2 pa da se dekodira.
Vidim da nove motorole imaju već na sebi usb priključak pa pretpostavljam da za njih treba samo driver da glume modem.
Koja su vaša iskustva s sličnim konfiguracijama.
Trebam li inzistirati da mob ima EDGE ili je i GPRS dovoljan (npr SonyEricssoni nemaju EDGE, a meni su osobno dragi).
Razmisli o SE K610i... dobar mob, ima ga u W'n'W ponudi... možda bi odgovarao tvojim zahtjevima... ili nokija N70...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Nemoj ici ispod EDGE, bar ja ne bi isao ako ne treba. Kao sto ti je Ico rekao imas K610 koji je UMTS, pa ak imas signala jos bolja stvar...Izvorno postao jole0909
Nisi precizirao koju bi Flex tarifu na pretplatu uzeo...
Spojis se mob-komp preko usb-a ili BT-a i goni...
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
2 pitanja u vezi WnW
1. treba li bit pretplatnik da biT-gamad to dala
2. postoji mozda posebni umts modem koji je jeftiniji od najjeftinijeg 3g moba
1.daIzvorno postao gogo047
2.ne
recimo razmisli malo za ovo na br 2... imas nec aparata i lg-a koji su 3g, a kostaju oko 350kn, samo je problem u spajanju istih s kompom - nisam to nikad radio
Ne znam jel se može nać 6630 za 1000 kuna, ona je 3G. Inače, nije puno sporije ni sa EDGE, a tih mobova bi trebalo bit za manje love.
meni je EDGE sasvim dovoljan za mail i surfanje, vjerujem i vecini ostalih forumasa...![]()
Što se tarife tiče mislio sam ići na max 150kn mjesečno + 100kn za WnW
usput zahvaljujem se svima na Vašim savjetima
Bookmarks