Ovo se ni neće moći nabaviti. To je Photoshop uradak. Osim USB konektora ostatak je klasična trioda i to se vidi na slici. Oni koji ne vjeruju neka iz kakvog starog TV-a isčupaju cijevi i nađu neku EC![]()
Teško da se tko od današnjih mlađahnih blogera još uvijek sjeća 'cjevastih' pojačala, a vrlo vjerojatno ih nije niti briga (pogotovo s obzirom da većina pripadnika današnjih konzumenata potrošačke elektronike imaju tendenciju prihvaćanja novih tehnologija kao gotove stvari – bogom danih u obliku u kakvom se mogu nabaviti).
Kako bilo, djeco draga, nekada su bilo kakva pojačala bila pokretana vakuumskim cjevima, tako da se nostalgični talijanski bloger odlučio dati svoj doprinos dizajnu nove elektronike, predstavljajući USB stick upakiran u upravo takav cjevasti dizajn. Uređaj se za sada ne može nigdje nabaviti, no nikada se ne zna. Morate priznati da izgleda dobro...
Preuzeto s gadgeterija.blog.hr
Ovo se ni neće moći nabaviti. To je Photoshop uradak. Osim USB konektora ostatak je klasična trioda i to se vidi na slici. Oni koji ne vjeruju neka iz kakvog starog TV-a isčupaju cijevi i nađu neku EC![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
a baš sam se pito gdje su smjestili elektroniku i nikako mi nije bilo jasno![]()
Nažalost surova istinaIzvorno postao Sljaka
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Neka mi netko da razlog da se ova tema ne zatvori....
Reci nam razlog da se zatvori?Izvorno postao Krompirko
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
al bi bilo fora definitivno! memorija je dost mala, pa bi se mogla zakamuflirati ispod metalizirane kapice
hmmm...dal da se upustim u pothvat, imam tih cjevulja doma ko blata
jedino bi bio bed to nosit u džepu..hehe...mogo bi se zaklati u lijevi guz![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
izgleda oštro i opasno... u biti izgleda kao usb bodež![]()
Seriously?
Pa ono, mogo bi ja otvoriti temu o tome kako sam dizajnirao USB miša koji ono, izgleda identično kao i živi miš, samo što nema nikakve predispozicije da ga se spoji na računalo i da se radi na njemu...Izvorno postao Sljaka
pa nek ljudi komentiraju... a što?
Što da ja sad komentiram na ovo? svaki dan se dizajniraju razno razne stvari, svaki dan nekome sine neka ideja ... i idemo sad pisat o tim idejama koej vrlo vjerojatno neće biti ostvarene...
Bookmarks