markovic
to spoji u tino1 (budući TinoExpert)
ovako, vezano uz akciju promjene nickova (http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=25702), provest ćemo i akciju spajanja višestrukih korisničkih računa.
dakle, svi korisnici koji imaju otvoreno više korisničkih računa iz bilo kojeg razloga (zaboravljena lozinka, željeni novi nick pa odustajanje od starog korisničkog računa, ili čisto radi tog da ih imaju više od 1 u tom trenutku), nebitno koristite li ih još ili ste ih prestali koristiti, mogu javiti sve svoje korisničke račune koje su otvorili i njih ćemo spojiti u jedan bez ikakvih posljedica, kazni i slično.
ova akcija traje do kraja rujna. sve što treba jest javiti u ovu temu popis korisničkih računa koji su vaši, ja ću vas kontaktirati na PM da potvrdimo da zaista jesu vaši i na kraju ću ih spojiti u jedan (s onim nickom od svih njih koji želite zadržati, ili s novim željenim nickom u skladu s akcijom o promjeni nickova).
nakon završetka akcije, kazne za posjedovanje više korisničkih računa bit će mnogo strože za članove koji su se na forum registrirali prije ove akcije. stoga, iskoristite priliku da ovo obavimo na obostrano zadovoljstvo, a ne represivnim metodama. hvala.
možete slobodno počet javljati popis svojih otvorenih accounta (nickove), ja ću vam se u nekom trenutku javiti na PM.
markovic
to spoji u tino1 (budući TinoExpert)
Htio bih samo napomenuti da već znamo za određene duple accounte, ali čekamo da nam se javite u sklopu ove akcije, a tko to propusti... well, zappan je već objasnio.![]()
Zato je bolje ne riskirati s mišlju "možda mene nisu skužili".
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Da iskoristim ovu akciju.Izvorno postao whiteboy
Osim Mobyy, imam još jedan account kojeg nisam niti koristio, FISHbone (mislim da ima 1 post, a registriran je u 1.mj.).
Znači oba accounta Mobyy i FISHbone bih spojio u novi nick-Moby kako sam zatražio u onome threadu za promjenom nickova.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Molio bih da se izbriše moj "rezervni nick", odnosno account sacho
Bilo je to prije 3 godine kad sam se registrirao na forum. Inaće me kolege zovu saćo (a piše se sacho, tak su oni to osmislili) i kao takav sam se registrirao na forum. a pošto mi je na svim forumima svijeta nick milo dete (to je iz družbe Pere Kvržice) regao sam se ponovno i taj koristim.
A to ti je odmah skuža moj lega tu s foruma kad je napisao zar nisu milo dete i sacho iste osobe (jer jer knjapo odmah znao da sam se zaletio s nickom)
Lijep pozdrav
Sacho666
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
Obavijastavam clanove da ovaj krug akcije spajanja korisnickih racuna traje jos tjedan dana.
Dakle, tema ce biti otvorena do cetvrtka, 28. rujna 2006. godine, pa molim da oni clanovi koji zele spojiti accountove, ili imaju vise otvorenih, aktivnih ili neaktivnih accountova, a jos nisu podnijeli zahtjev u temi, to do tada ucine.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
mozete meni spojiti racune
dakle Devil_007 spojite u @.::xPsycho::.@ , nisam prije bil na forumu pa onda ako mozete sada
TkomijeukraoSpacetipku,nekadođedagaubijem.
Ja imam jos jedan acount koji sam otvorio i krivo nick upisao ali ga nisam koristio, a nemam pojma kako se zove (nesto slicno Black_Hawk), pa ako nadjete izbrisite ga.
a sta ako ima vise osoba na jednom compu koji ima svaki svoj acc registriran na ovom forumu??
To je 'legalno', kao što imaš recimo 2 usera u Windowsima koji koriste iste usluge na netu ali drugi username i pass.. Sasvim normalno po meni, a ako dođe do korištenja tuđeg accounta, postoje neke mjere..Izvorno postao prpic
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Redovito koristim ovaj user name (Symbian FAN) ali prije daaavno sam imao Symbian OS (ali sam zaboravio password), pa bi molio da mi ovaj Symbian OS spojite na ovaj koji sada koristim. Hvala.![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
konacno, istekla kazna.. pa da iskoristim ovu akciju:
dakle spoji: megane1.9, dstosic, u khideg
PS. ne pitaj nista, samo spoji.
Jel je moguče da se moj nick(gaginjo) promjeni u gago,jel vidim da taj clan nije aktivan,nema postova.Inaće moj pravi nadimak je Gago,pa ono ak se može,super ,ak se nemože,nikom ništa.
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
Ne znam jel i ja trebam spajat . jedan je moj od doma . a drugi kolektivni s posla. kad sam zaboravio lozinku nanovo sam se rego na forum. ak zadržim oba neću drugi zlorabit.![]()
RSRRCTDjsp_m da se spoji sa jsp_m
Spoji moje davno zaboravljene nickove Moonlight Cat i Moonlight Cat_ u ovaj sadašnji - Drug Mile. Bilo je problema oko e-mail accounta koje za koje sam izgubio passworde i ponovo se registrirao.
Obavjestavam clanove da je ovaj krug akcije spajanja korisnickih imena, clanova koji su ih imali vise otvorenih, zavrsio.
O samom spajanju, odnosno o datumu spajanja, biti cete dodatno obavjesteni u ovoj temi, kada tim koji vodi forum razmotri vase zahtjeve, te kada se oni evidentiraju.
Zahvaljujem na suradnji.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
SPOJENI NICKOVI:
- FISHbone + Mobby
- sacho + milo dete
- Symbian OS + Symbian FAN
- RSRRCTDjsp_m + jsp_m
- moonlight cat + moonlight cat_ + drug mile
NEPOSTOJEĆI NICKOVI:
- devil_007
akcija riješena
Zadnji uredio zappan : 12-10-2006 u 17:15
Bookmarks