vjerovatno imaš stariju verziju softwarea
koliko van traje baterija i je li van se ikad dogodi da bude npr baterija na pola i da onda dođe na jednu crticu pa se ponovo vrati na pola???????????
Hell Ain't A Bad Place To Be
vjerovatno imaš stariju verziju softwarea
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
2 dana
što su ljudi mnogobrojniji, manje ljudi ima....
neman jer su mi prije 6 dana stavili novi
Cule, kod mene je ista stvar, a i ja sam nedavno nadogradio software.. Evo ti njihov broj ako ga nemas 021-558-040. ja ih vise necu zvat -nervozni su samo tako!
trenutno nemam inspiracije...
a ne bili nervozni kad ocito nes nije ok
što su ljudi mnogobrojniji, manje ljudi ima....
neću ih ni ja zvat
i na kraju koja je zadnja verzija firmware-a ? je li R3C ili ima jos koja novija ?![]()
od nedavno ponosni vlasnik t610 i nemam problema naglog padanja crtica (ne padaju jednoliko, ali tko ce to mjeriti uopce?), ali da se znaju vratiti na crticu vise, to stoji. tek ga sad spremam na njegovo 2. punjenje, zadnje je izdrzalo 3 dana uz mnogo koristenja
perfekcionizmom do sloma zivaca ili ekstaze
tako i meni drzi...naravno uvijek na pocetku se baterija brze isprazni bas zbog tog prckanja i upoznavanja...trebala bi kasnije izdrzati 4-5 dana uz umjereno koristenje...javit cu kako bude![]()
3 dana
Tko rano rani, rano dan zajebe!
prvo punjenje trajalo je 3 dana...vidjet cemo dalje...sasvim dovoljno za takav mobitel...a i sta ce vam vise...bar meni..
Meni traje 4-5 dana. Razgovaram oko 5 min. dnevno i posaljem poruku dvije. Meni se to ne dogada. Ispraznim ga do kraja i onda ga ugasenog punim.
´Ko prije umre, duze je mrtav!
4 dana, nekad nešto manje, ali nikad ne čekam zadnji tren i nisam primjetio neke anomalije u radu (nadam se da ce tako i ostati)
Danas sam opet zvao da ih pitam sto je s baterijom, ali i meni drzi u prosjeku 3 dana pa se necu više zamarat s tim! Da barem oni u Electromagicu piju manje kave!![]()
sve to ovisi koliko ga koristis...ako ga ne diras drzat ce on i 7 dana...ja se ne zamaram tim stvarima...Poslao: watson
Danas sam opet zvao da ih pitam sto je s baterijom, ali i meni drzi u prosjeku 3 dana pa se necu više zamarat s tim! Da barem oni u Electromagicu piju manje kave!![]()
![]()
Sve to znam od prije. Kad ga ne gnjavim drzi 5-6 dana, ali indikator napunjenosti ipak bi trebao biti precizniji, zar ne?Ma uostalom to se dogadja rijetko i zasad nemam problema-ali nek se zna, mozda buduce verzije softwarea i to riješe!![]()
Zadnji uredio watson : 19-01-2004 u 23:13
Evo kupia sam T610,prije 5 dana,ma cudo od mobitela,vrijedan svake kune,evo prosla su dva dana a baterije ima 2 crtice vise od pola,plus ne gasim ga po noci!!!
Dvije me stvari muce;recite mi jeli i vama kada ga punite iskljucenog nakon sta se napuni indikator baterije napuni,pise i dalje povise toga punjenje iako je napunjen?,i drugo dali i vama zna povremeno zatreperit kad je ukljucena tema Deep Ocean,a sad kad je na Magma Glow nista ne treperucka?
Nisam obracao paznju na ono prvo u vezi punjenja (sad cu bas vidit), a sto se tice tema neka ti oni u Electromagicu nadograde software(besplatno ti je ako imas jamstveni) jer si možda kupio t610 sa starijom verzijom- u vipa ima jos t610-ica koje su proizvedene u cetvrtom mjesecu 2003.(kupio prijatelj nedavno) .Sta znas, mozda je do toga. Bude li ti trebala lokacija servisa ,javi!![]()
Meni ne. Sve mi je OK.Poslao: mladjo
Dvije me stvari muce;recite mi jeli i vama kada ga punite iskljucenog nakon sta se napuni indikator baterije napuni,pise i dalje povise toga punjenje iako je napunjen?,i drugo dali i vama zna povremeno zatreperit kad je ukljucena tema Deep Ocean,a sad kad je na Magma Glow nista ne treperucka?
a ti si očito rođen pod sretnom zvjezdom.nemaš ni 1 brige na svijetu.boli te racku.
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Istina: Racku me boli, kad me narod voli! Sve mi je ravno.
pa meni drži 2-3 dana s tim da ja slikam malo-malo, igram igrice na njemu, pišem SMS, koristim ir i bluetooth, mislim da je to solidno
ja sam zakon, a pitam se što ste vi?
Nikada nemoj Li-Polymer bateriju da praznis do kraja! Za razliku od baterija starije generacije, ova to nikako ne voli. Skracujes joj vek, ima o tome na netu puno.Poslao: Fanj
Meni traje 4-5 dana. Razgovaram oko 5 min. dnevno i posaljem poruku dvije. Meni se to ne dogada. Ispraznim ga do kraja i onda ga ugasenog punim.
krasno ja je uvik ispraznin do crvene crtice
Bookmarks