to je ful tesko naci , prije par mjeseci sam prosao sve ducana sa mobitelima i u niti jednom ga nisam nasao .
zanima me gdje ima za kupit onaj "gel" kojim se premaže ekran i pokriju se ogrebotine, pitao hamu, ali oni nemaju trenutno....
...manje je više...
to je ful tesko naci , prije par mjeseci sam prosao sve ducana sa mobitelima i u niti jednom ga nisam nasao .
I meni bi to trebalo jer mi nije baš zgodno dat 150 kn za novu masku...
Bilo je toga u Splitu u Chipoteci, a valjda i u Zg. Cijena oko 50 Kn.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Ono što tražiš je Displex pasta za poliranje.
Ja sam svoju kupio prije godinu dana u Hami, bila je 35 kn mala tuba.
Evo i truda sam si dao pa pogledao na Chipoteci, imaju je, evo
samo pazi kako mažeš odnosno poliraš, jer lako možeš zeznuti stvar krivim poliranjem
m3788e-c35i-zuti sagem-m55-mpx200-cx70-k700i-k800i-evo 3d
I kolko do drži? Il možda treba mazati svaki dan, ujutro i navečer poslije pranja zubi?
Npr, na SX1 je ekran blago izbočen, tak da me zanima stanje nakon 25. stavljanja i vađenja iz džepa...
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ne znam točno koliko bi držalo u tvojem slučaju, ja sam mazao po unutarnjem displayu od mpx-ice koja je bila preklopna i rezultati su bili vidljivi.
Malo jače ogrebotine treba više puta prijeći, dok one sitne se bez problema odmah ispoliraju.
Mislim da te ne košta puno probati. A sam taj sloj se ne bi trebao samo tako izlizati, samo treba dobro i ravnomjerno utrljati pastu, kružnim potezima da napomenem.
Evo da javim, baš sam se malo poigrao sa pastom i displayom mog k700 i rezultati su za izložbu. Nisam imao nikakvih kapitalnih ogrebotina nego više sitnih po cijelom displayu, lagano prošarano. Dva puta sam nanijeo pastu, treba stvarno sitna kapljica jer je površina mala i treba sve dobro utrljati.
I rezultati su takvi da je display kao nov, bez i jedne jedine crtice![]()
Pasta se stvarno isplati, ne znam koliko će držati, a i da ne drži, tuba je ogromna naspram onom koliko treba staviti, tako da nije bad. Moja je stara godinu dana, nekako mi se činilo da je već prestara pa sam je malo izmućkao jer su se prozirna i bijela komponenta odvojile. U svakom slučaju kome je display izgreban i to ga bode u oči, neka uzme pastu jer je stvarno dobra.![]()
ja idem na poliranje ipoda zgrebal se, al bum platila jer kućna radinost uvijek nosi rizik![]()
Ma nije uopće neki bad za napravitiIzvorno postao Baby_Blue
Treba 2 minute laganim kružnim pokretima preko cijelog displaya polirati dok ne nestane paste pod krpicom i to je to, nema neke filozofije.
puno puno hvala, to me baš muči kad vidim na displayu, još me zanima jel ima netko nešto di piše kak se skida aska sa k750 jer mi je i ušla prašina ispod i na jakom suncu se malo vidi a ja sam baš cjepidlaka, još jednom puno hvala!!!!!!!!!
...manje je više...
a znači to nije ko lak neki da si upropastiš mob?Izvorno postao borisd
-nije!!!!!!!!Izvorno postao Baby_Blue
![]()
Nije lak, niti se skrućuje kao lak kad ga ispoliraš, samo treba posao obaviti kada se započne a ne pustiti da se nerazmazana pasta skruti na površini displaya.
Fino ravnomjerno posao obaviti, preporučam gazu (one komprese) ili neku pamučnu krpicu, najbolje je sa time. Ne previše paste, bolje u par navrata, malo po malo. Treba polirati cca 2-3 minute da se potroši taj naneseni polish, ako je display još mutan od paste nakon toga, najbolje presavinuti krpicu i sa čistim dijelom krpice utrljati ostatak na displayu do kraja. Bar sam ja tako radio jer sam previše stavio. Jedna kap je čak i previše.
Ma nema tu 'držanja', jer to ne ispunjava rupe, već se radi o klasičnoj polir pasti, ali finoj za tu svrhu.Izvorno postao V3rt!g(o)
Bed je ako postoje naštampana slova iznad ekrana u istoj razini, jer se i ona mogu 'ispolirati' iliti izbrisati ako niste pažljivi...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
znači to se nanese i onda se stvrdne ili kaj?
isto kao kad stavljaš poliš na auto
utrljavaš dok ne nestane sa displaya
mi na brdu ne poliramo niš lolIzvorno postao borisd
sutra idem to kupiti, da malo "utrljam"..javim rezulate
baš bio u čipoteci i nemaju, tek za 2tjedna, grrr!!!
...manje je više...
Moja stiže sljedeći petak, nadam se...
Izvorno postao domy_os
kaj??............
...manje je više...
To meni treba za 6230..ove crtice bodu u oči pogotovo na bijeloj pozadini..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Hint: odite u ducane sa moto opremom i trazite pastu za poliranje vizira kacige (to je isti rac)
Jel se s tim može ispolirati zadnja strana ipod nana i prednja strana osim click wheela?
dali netko ima informacije di tocno ima te paste za kupiti?
Bookmarks