Pribaci nekoliko stvari sa mobitela na karticu jer ti je memorija mobitela puna a ta tema šta dižeš se treba sačuvat na mobitel a ne ma karticu.![]()
Pozdrav svima
imam Nokiu 6280 sa memory card od 512 MB i kada zelim neku temu skinutu sa neta ucitati dobijem poruku da nema dosta memorije a kada pogledam properties kartice vidim da je zauzeto 11.01 MB a slobodno je 49.48 MB.
U čemu je problem,hvala
Pribaci nekoliko stvari sa mobitela na karticu jer ti je memorija mobitela puna a ta tema šta dižeš se treba sačuvat na mobitel a ne ma karticu.![]()
Zadnji uredio rx-5 : 27-10-2006 u 15:57
najbolje da prebacis sve na karticu tako da ti memo telefona bude slobodna i ne bi trebao imati problema.
uopće nije važno gdje je tema. ja sam imao nekih 65kb slododbo na memoriji telefona i kad sam htio primjeniti temu kaže da nema dovoljno memorije pa sam je onda prebacio na karticu i radi bez problema...
A mobitel sam nasse pribaci temu jer bi sa kartice je sporo čita tako da bi ti bija cijeli mobitel spor.
@istrafun a na koji način prebacuješ sadržaje?
BT?
Zar ne možeš odmah stavljati na karticu?
Ja na 6233 odmah stavljam sve na karticu preko BT
(kasnije je samo potrebno raspodjeliti-prebaciti u željene foldere)!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
jasno da se moze stavljati sve na karticu.
MA DA!Izvorno postao zmija
PA U ČEMU JE ONDA PROBLEM kod njega???![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Problem je šta to on nezna naprvavitIzvorno postao Vuki
![]()
kad ga spojis sa kompom,jednostavno odaberes spremanje na karticu.Izvorno postao Vuki
Bookmarks