Zašto da ti izbriše neka ti promjeni NIK
molim modeeratora da izbrise moj profil
Zašto da ti izbriše neka ti promjeni NIK
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
e kad smo već kod promjene nicka... tko bi mi tu mogao pomoći? malo je ot... sori ali da ne otvaram novu temu![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Neće ti se mijenjati nick, osim ako nije problem u dijakritičkim znakovima...
zamolio bih lijepo moderatora da mi izbrise ime. i profil
neće ti ga obrisat, jer vec imas postova...
On je jedan od rijetkih na forumu koji je napravio zahtjeh za brisanje profila.
Ja bi mu ga obrisao.
a ja bi da mi se nick promijeni u VuXs![]()
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Brisanjem tvog profila nestaju i tvoji postovi što bi stvorilo nered na forumu.
Što se promijene nickova tiče već je bilo o tome govora u ovom threadu -> http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=344013#post344013 stoga vas molim da ne ponavljamo opet istu priču...
ali samo ima 6 postova. neznam, na vođama je odluka.Izvorno postao gog
![]()
ma nije bitno ostavi..necu se logirat vise
Da mi je znati čemu sad ovo? Ako se nisi namjeravao vraćati na forum, zašto bi ti brisali profil? Odeš i zdravo.
onima neaktivnima se ionako briše login nakon određenog vremenaIzvorno postao frish-KI
Mislim da je situacija iznimna, obzirom da je član možda ostavio pravo ime i prezime u nick, stoga bi i u interesu foruma bilo da se promijeni, uostalom ubrzo bi mu se nick mogao pojaviti u tražilici što može uvjetovati njegovom privatnom životu i poslu kojeg obavalja, izričito sam da se u ovom slučaju pomogne članu!!!
zasto je POBOGU napiso ime i prezime pod "nick" ?
nick - nickname - nadimak.
jednostavno je.
Makar , Maroje mi je ok ime
![]()
tebi je lako kada te vole
sada te mnogi za ljubav mole
al znaj ti dobro doći će dan kada ćes ostati sama
pa ja se prezivam prpić, i drugi me tako zovu.. pa sam se registrirao kao prpic![]()
i ima još članova koji imaju prezime kao nick... sigurno nisi jedini prpić u HR, tako da tu nema zime.Izvorno postao prpic
ali ovaj dotični Maroje traži brisanje jer tvrdi da se više neće logirati, možda indirektno govori da mu se ne sviđa forum ?!
ma mislim da nije to razlog jer ovdje ima stvarno pristupačnih članova i mislim da mu se nitko nije previše zamjerio (možda se našao neki divljak, ali ja u to neću previše zalaziti), tako da mislim da nije to problem...Izvorno postao Inovator
A bokte. Koji ste vi znanstvenici! Od svega radite znanstveni rad. Pa dajte, jel vam tak problem izbrisat mu profil ak vas lijepo zamolio.:bunny:
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Čovjek nije tražio promjenu username-a nego brisanje profila...
A da li ti uopće razumiješ u ćemu je problem ako se izbriše njegov profil?Izvorno postao darius
mislim da je ovo najbolje zatvorit.. jer se profil JEDNOSTAVNO NE MOZE IZBRISATI zbog toga sto ce nastati zbrka na forumu... ajd da nisi pisao nikakve postove, onda bi se moglo izbrisat... ali ovako nista...
ali tko sam ja tu da sudim![]()
lol , istina.A bokte. Koji ste vi znanstvenici! Od svega radite znanstveni rad. Pa dajte, jel vam tak problem izbrisat mu profil ak vas lijepo zamolio.
dobro da neko ne napise elaborat o tom
tebi je lako kada te vole
sada te mnogi za ljubav mole
al znaj ti dobro doći će dan kada ćes ostati sama
Ovoga je dosta...
![]()
Bookmarks